skaermbillede-2016-11-10-kl-13-45-04
Forleden skrev Cecilie fra bloggen Tre Gode Grunde til mig og spurgte, om jeg kunne tænke mig at besvare 21 kærlighedsrelaterede spørgsmål omhandlende mit forhold til Langemanden, som hun kunne publicere, og det gad jeg faktisk herre-godt. Jeg gik i gang med det samme og blev helt endorfin-høj, mens jeg vandrede ned af memory lane.
Faktisk stillede hun nogle spørgsmål, som jeg ikke engang har besvaret her på bloggen. Eksempelvis hvordan Jon og jeg mødte hinanden første gang. Det kunne da være, der var belæg for et indlæg dér, faktisk! Man kan vel ikke få for meget af kærlighed i disse skidekolde måneder (og her tænker jeg ikke kun på klimaet udendørs, men også lidt den politiske stemning i verden …), selvom lige dén kærlighedshistorie efterhånden har fem-et-halvt år på bagen. Tænker jeg. 🙂

Hvis man kunne tænke sig at vide, hvad Jon synes er min dårligste vane, hvornår jeg vidste, han var “the one”, og hvilken en sang, vi synes, der er vores, bør man klikke ind på Tre Gode Grunde og læse med her. Og i øvrigt et STORT tak til Cecilie for den fornemme introduktion. Den gav mig sgu røde øren …

Jeg overvejer lidt selv at starte en blogger-stafet her på domænet. Jeg synes, det er en sjov måde at introducere andre og muligvis nye bloggere for jer, der læser med, det er enormt inspirerende at læse, og så kan jeg egentlig godt lide stemningen i, at vi bloggere hjælper hinanden. Det er sjovt og hyggeligt!
Er det noget, der ville falde i god jord? Og hvad ville I, der læser med, i så fald være interesserede i at høre om fra de bloggere, jeg kan få med på legen? Feedback modtages gerne i kommentarfeltet! <3

Status fra sygeleget er faktisk fin. Jeg tror egentlig, at der var tale om en mild form for udmattelse. De seneste par uger har jeg kun sjældent sovet mere end fem timer per nat, så min krop havde en ubændig trang til sofaliggeri og Netflix-kiggeri. Og Bounty, Coca-Cola og Marabou, men jeg kan stolt meddele, at det altså blev ved de første to emner. (Altså sofa og serier. Ikke Bounty og cola).
Jeg har således nu ikke drukket cola eller spist slik og chokolade siden i SØNDAGS, og det skyldes i høj grad, at I er så mange, der læser med, som er hoppet med på vognen! Forledes spiste jeg frokost med et par veninder, hvis navne skal forblive unævnt, og jeg udtrykte min ubændige trang til en cola. De svor begge, at de ikke ville sige det til nogen, hvis jeg gav efter for min lyst, men jeg svarede, at det kunne jeg sgu’tte holde ud, for nu havde vi jo en aftale. Og med “vi” mener jeg mig og jer, der sukkerstopper med mig!
We can do it! Og SHIT, hvor kommer juleslikket til at smage godt, når december rammer Danmark. Jeg nævner i flæng: Skum-julemænd fra Carletti, Marabou med sukkerristede mandler (findes det? Det burde det!), hjemmelavet konfekt …

Med ønsket om en dejlig torsdag aften. Om den så bliver tilbragt i selskab med Daim- eller dadelkugler. 🙂

Og hey, nu siger jeg det bare, for det ville føles uetisk at lade være:
Der er lige nu i anledning af Kong Vinter mellem 30 og 50% rabat på alle disse jakker (reklamelink). Så hvis man ikke har købt sin vinter-varmer endnu, var det da en oplagt mulighed.