Jeg foreslår, at man laver en søgning på Instagram under hashtagget #zalandostyleicons. Hvis én af ens yndlingsbloggere er at finde på de billeder, bør man sende hende en kærlig tanke. Og en kasse Kleenex…

I mandags nøs jeg hele dagen, og der løb vand ud af min næse. Altså, når jeg låste min cykel, og mit hoved derved vendte ned ad, løb det bogstaveligt talt ud af tuden på mig og ned på jorden. De første timer af dagen undrede jeg mig over, at jeg havde fået høfeber i november, indtil jeg kom i tanke om, at jeg nok snarere var forkølet. 

Om aftenen gik jeg tidligt i seng, da jeg forventede morgenen efter at skulle vågne op med tilstoppet båthorn og dundrende hovedpine, men jeg slap sgu! Til min store glæde slap forkølelsen, som ellers fik mig til at ligne et methamfetamin-vrag om mandagen, over natten sit tag i mig, og tirsdag var jeg atter rask.

…. Lige indtil i går, hvor jeg var til Zalando Style Icons prisuddeling. I en kæmpe-kæmpe-stor fabrikshal med 20 meter til loftet og en dør, der stod åbent konstant, fordi piger i 20’erne åbenbart stadig ryger. Dresscoden hed ‘fashion formal’, og jeg havde alligevel fornuft nok til at trække i noget langærmet, men jeg sad helt fysisk og rystede af kulde under middagen. Mine tænder klaprede. Faktisk stod det så slemt til, at Nina, min date, og jeg gik inden desserten, for da kunne vi ikke holde det ud længere. INDEN DESSERTEN!! Så ved man, jeg har lidt!!

Og ganske rigtigt! Denne morgen er jeg vågnet helt lam i bolden og har måtte aflyse alle møder og blive i sengen. Fandme nederen. Jeg har virkelig ondt af mange af de damer, der havde klædt sig yderst sommerligt med bare arme, ben, babser og maver, for de må virkelig bide i græsset i dag. 

Hulk! Et møs (på kinden, så jeg ikke smitter) fra afgrunden, hvor den dagen lang står på dyner og TV-serier. Jon er i Svendborg, så jeg skal nå at blive rask inden krapyl-afhentningstid, hvilket helt klart kræver Netflix. Og skumbananer… Forbandede sukkerstop!!! 

Pssst…: Trøjen på billedet er min yndlings, og den findes her (reklamelink). Bukserne er mine favoritter fra Zara, og glimmerskoene er dem, jeg altid har på, når jeg er i hæle, fra Buffalo. Det her look er faktisk mit go-to outfit. Det, jeg tager på, når jeg føler, jeg ligner lort i alt, jeg har. Alle damer kender de dage. 😉