skaermbillede-2016-11-26-kl-10-23-13

… Men faktisk synes, det er fedt!
Der er ingen tvivl om, at jeg har taget på. Jeg kan ikke knappe mine bukser. Men man KUNNE jo argumentere, at det er fordi, der er noget galt med mine bukser og ikke mig, for det er jo ikke fordi, jeg læner mig op ad en diabetes 2-diagnose. Og når man næsten ér 36, behøver man vel ikke død og pine at være en 36. Vel?

Vi smed vores gamle badevægt ud for et par måneder siden. Det var sådan en elektrisk én, og den døde, fordi Krapylerne holder af at plaske med vand, når de er i badekar. Og forleden dag købte vi så en ny vægt ude på Fisketorvet. Sådan en gammeldags én, der lever af at fortælle folk, hvad de vejer, men ikke byder ind med fedtprocenter og andre overvejelser. Man skulle bare sætte nålen på 0, og så var vægten klar til at udføre sin dont. Så det gjorde jeg. Og erkendte, at jeg har taget 5 kilo på og derved vejer det samme som dengang, jeg netop havde født ungerne.
Det undrede mig lidt, men jeg synes ikke, jeg kunne tillade mig at stille spørgsmålstegn ved vægtens befalinger. Det føltes næsten lidt vittighedstegnings-agtigt at begynde og anklage vægten for at lyve.
Vægten mente så også, at begge mine unger vejer mellem 17 og 18 kilo hver, hvilket også er ret meget udenfor normen, når man nu bare er et par spinkle 2-årige, men igen – hvad ved Langemor egentlig om den slags?
Jon nåede også at blive en kende nedslået og takkede faktisk nej til dessert, da vi var på date igår, fordi også HAN havde lagt sig ud med lige præcis 5 kilo …

Den kløgtige læser begynder nok at fornemme, hvor vi bevæger os hen, ikke sandt?
Grinende blev jeg i morges i min gang mod badeværelset mødt af min ægtemand, som delte med mig, at han havde opdaget, at jeg simpelthen ikke havde formået at leve op til den eneste indstillings-befaling, vores nye, gammeldags vægt har. Jeg havde indstillet vægten på at starte på 5 kilo. Ikke på 0. Så Krapylerne vejer det, krapyler på den størrelse normalt vejer, og det samme kan siges om mig og min Langemand.

Magen til teknikspasser skal man vist lede længe efter. 😉