handyman-min
I samarbejde med BeFlex fik jeg lov at udlodde et gavekort på 1.000 kr til fri afbenyttelse blandt de tjenester, private mennesker udbyder på BeFlex’ fællesøkonomiske tjeneste! Det drejer sig både om håndværker-arbejde, havegartneri, men primært er det rengøring, de gør sig i. Og den heldige vinder er fundet.
Jeg kan afsløre så meget, at den heldige er en kvinde, og vedkommende kan nu se frem til endelig at få sat de hylder op, at få gjort rent i hele hytten ganske gratis de næste par måneder eller hvem ved – måske få plantet et begge juletræ i haven. I så fald skal aftalen nok helst indgåes, før frosten går i jorden. 😉

For at se vinderen af BeFlex-konkurrencen, skal man tjekke deres facebook-profil her! Der er navnet på vinderen nemlig offentliggjort netop i dag.
Kunne man selv tænke sig at tjene lidt ekstra penge på noget af det, man er god til, eller har man en opgave, man gerne vil have løst, kan man enten oprette sig som hjælper eller oprette sin opgave lige her. Der kommer hele tiden flere og flere hjælpere til flere og flere steder i landet, så det kan godt betale sig at holde øje. Eksempelvis på facebook.

Tillykke til den heldige vinder! Og til alle andre i øvrigt – hav en vidunderlig tirsdag aften! <3