Jeg kunne ikke rigtigt beslutte mig for, om dette indlæg skulle omhandle ting med rabat, festlige kjoler, eller kluns til hverdag. Derfor har jeg lavet en komplet pærevælling. Jeg havde også tænkt mig at vælge ti ting, fordi det er så dejligt rundt, men så fandt jeg et par støvler, jeg ikke kunne stå for, da jeg ellers troede, jeg var færdig. Derfor elleve.
Jeg kan godt se, at vi bevæger os rundt i de lidt mere sorte nuancer, end jeg ellers plejer, men det skyldes sgu nok delvis, at vi er trådt ind i nogle yderst mørke tider, og dels at jeg ikke kunne passe mine jeans her til morgen. Og sort slanker. 😉
Hav en vidunderlig søndag – og happy shopping! <3
ALT herunder er i øvrigt affiliate-links. Heeeele baduljen.gant1707_cbrightwhite

Raket-fritter! Perfekt søndags-t-shirt. Eller til en lørdag, hvor man kun vil være sådan henkastet læx. Eller til en hverdag under en cardi. Her!
bp129328202_black
Virkelig pæn velour-bluse fra Baum und Pferdgarten! Perfekt til vinter-hverdage. Hapses her!

vl14036948_black_178035-1
Cool (og meget budgetvenlige) bukser i look-alike-læder fra Vila. Gode med en kæmpe sweater udover. Her!
remhf16mgqx40_black_aw16
Utroligt pæn taske, særligt til festlige aftner. PLads til det vigtigste: Pung, kadonger og lipgloss! Her!

 

ges10900344_navyblazer
Meget pæn kjole fra Gestuz med 30% rabat. Den er genial til julefesterne, men den dutter også til forår og sommer – med og uden strømpebukser under. Den her ville jeg style med opsat hår, tynde strømpebukser og glimmerstiletter. Altid glimmerstiletter. 😉 Find den her!

vl14036807_sandshell_181431sandshelLækker, lys og budgetvenlig sweater, der også luner lidt lækkert om hofterne. 🙂 Her!

mabq61801001_steel_039
100% party power fra By Malene Birger! KAN selvfølgelig også styles som en almindelig rullekrave eksempelvis med en lille sweater udover. Det’ da kækt! Så kan fredagsbaren hurtigt blive en dreng i stedet for en pige, som man siger. Her!
tsau50889022_black_050
Be’ om! Lige nu, tak! Gerne to par, da jeg har det med at miste den slags … 🙂 Her!
fk23182_almondine
Virkelig fed kjole fra Filippa K, der altid oser af elegance. Jeg ejer ikke ret meget fra det mærke, men de ting, jeg har, er aldrig dem, jeg tager med på loppemarked. De er lidt konservative i det, men nogle gange rammer de så rent, at man får tårer i øjnene. Næææææsten. 😉 Og den her kjole er et yderst godt bud! Jeg ville style den med guldsmykker. Store øreringe og armbånd.iw30101022_black_10050
Superpæn pullover, som det kaldes, fra InWear! Rigtigt god til jeans eller læderbuks til hverdag. Hittes her!
remm1170626_black
Sexy stiletter, dog med en kende indbygget varme samt bedre mulighed for at holde balancen! Jadak! De kan findes her.