15057865_10154409533301886_2137508475_n
Jeg er lidt oppe at køre over dagens mand i skysovs, og det siger ikke så lidt. Jeg synes nu nok, at jeg med ro i stemmen kan prale med, at jeg har haft besøg af en del både belæste, berejste, begejstrede, nydelige og naughty mænd i Ugens Hunk efterhånden.
Og i dag er ingen undtagelse – jeg har nemlig haft held til at overtale Jesper Høvring til at medvirke! Jeps, selveste Jesper, som er på kindkys med de kongelige og har klædt alle fra HKH Kronprinsesse Mary til selveste Langemor på. Han er også ofte (og meget smukt) repræsenteret på Sarah Grünewald under Vild Med Dans, og så er hans modeshows altid fuldstændigt eventyrligt smukke.
Jeg talte med Jesper en dag under modeugen for fem år siden kort efter, at jeg havde mødt Jon. Dengang var Jon stadig ganske og aldeles arbejdsløs, og Jesper fortalte mig, hvordan han og hans kone i starten af deres forhold havde levet af kærlighed, kildevand og hendes løn, indtil han fik gang i sin forretning. Og det må man sige, han har fået!

Herunder kan man blive en kende klogere på den flotte mand, der klæder damer på, når han besvarer de selvsamme spørgsmål, som Se & Hør-manden gør i det kulørte ugeblad hver uge. 🙂

By: Hellerup, men altid lidt vestegnen, born and raised i Brøndbyøster
Højde og vægt: 174, men 176 på en god dag, og 77 kg kampvægt
Stjernetegn: Tvilling
Kæreste: Jeps, har være kæreste med Lena i 18 år, og gift med hende de sidste 8 år.
Stilling: Selvstændig designer under eget brand og chefdesigner hos Great Greenland
Fritidsinteresser: Udover det åbenlyse at være sammen med fruen og ungerne, så løber jeg en del. Afsted ca 4-6 gange om ugen. Weekender spenderes sammen med gode venner, masser af mad og vin. Både min kone og jeg er selskabspapegøjer!!
Farvorittøj: Sommer: Jeans og lyseblå/hvid skjorte, vinter: jeans og rullekrave.
Livret: Ikke rigtig nogen livret, men klart noget mad, der kan deles. Elsker mange små retter på bordet, hvor man bare kan blive ved med at smage nye ting. Spiser en del!
Bedste feriested: Er lige kommet hjem fra den bedste tur til Bali… Helt forrygende, men jeg er egentlig en sucker for Paris. Har være der meget og glæder mig hver gang, jeg skal tilbage.
Det tænder jeg på: Hvor banalt det end kan lyde, så øjne… Og øjenbryn. Synes øjenbryn kan være vildt sexede.
Tre ting jeg ville tage med på en øde ø: Min telefon, så jeg kunne ringe efter nogle venner og holde en ordentlig fest… Så behøver man vist ikke mere.
Mig selv med få ord: En positiv glad dreng med masser af god energi, der hellere ser glasset halvt fyldt end halv tomt.