handyman-minHele tendensen med dele-økonomi bliver mere og mere almindelig i Danmark, hvilket er usammenligneligt fantastisk. Dele-økonomi gør ting billigere og bedre for miljøet. København vrimler eksempelvis med dele-biler. Både biler ejet af privatpersoner, som man eksempelvis kan leje i en weekend til billigere penge end hos de store firmaer og el-biler, hvor man betaler for de kilometer, man kører, og så kan man bare stille bilen fra sig, når man er done.
Desuden er der Airbnb, som de fleste kender som erstatning til dyre hotelregninger, Uber, som erstatter dyre taxaer og nu findes der også BeFlex, som sætter folk, der har opgaver, sammen med folk, der løser opgaver. Fikst!

BeFlex tilbyder hjælp til rengøring og handyman-opgaver, og problemknuserne er oftest studerende, der ønsker at supplere deres indtægt, men alle kan melde sig til. BeFlex startede i Odense i marts i år, men har siden vokset sig meget større og er nu at finde overalt i Danmark.
Hvis man melder sig til som opgave-tager, vælger man selv sin timepris, og så får man en SMS, når nogen i ens område har brug for de opgaver, man udbyder hjælp til. Og hvis man sidder med en opgave, man behøver hjælp til – eksempelvis en ny terrasse til sommerhuset eller rengøring i hjemmet, så opretter man sin opgave. Herefter bliver man præsenteret for en række hjælpere, der befinder sig i nærheden af én, som man frit kan vælge imellem, og al betaling foregår igennem hjemmesiden.

Jeg har fået lov at udlodde et gavekort til BeFlex på 1.000 kr., som man får ind på sin BeFlex-konto, og så kan man bruge pengene til lige det, man har brug for eller lyst til! Indenfor de services, der udbydes, that is. 😉
For at deltage i konkurrencen skal man ’synes godt om’ BeFlex på facebook her. That’s all!
Tirsdag d. 22. november findes vinderen, som offentliggøres på BeFlex’ facebook-side.

Good luck! 🙂