15451446_10154495073751886_10226002_n

 1. I dag har ungerne og jeg hentet vores nye ladcykel ude i Kødbyen! Med EL-motor! Ja, vi gjorde det fandme! Lange-klanens nye familie-“bil”!
 2. På fredag skal vi holde julefest her i Tinnitus, og jeg har snakket enormt meget om at hyre en stripper. Men nu har jeg fået kolde tæer, for jeg er egentlig ikke i humør til at blive gnedet ind i olie af fremmede. Med maven.
 3. Jeg forstår ikke øjenvippe-extensions. Jeg synes, det ligner, at man har leget med afdøde stankelben og kontaktlim. Og jeg står altid lidt og glor som ham i Austin Powers, som ikke kan komme sig over at deres detektiv (på engelsk: a mole) har en skønhedsplet (på engelsk: a mole). Haha! Genial film, i øvrigt!
 4. Jeg har fået et solidt lady-crush på Diane Lockhart i ‘The Good Wife’ og ville lidt ønske, hun fik en spin-off-serie ala Joey fra Venner eller Diego og jaguaren fra Dora The Explorer.
 5. Jon har købt et juletræ til Langehjemmet! Og pyntet det! Det er så meget noget, der ville i min ånd at gøre, og efter to sølle fridage har manden mere overskud, end jeg har haft i godt tre år, så nu ligner hjemmet (næsten) noget til et boligmagasin, alle flasker er afleveret til genbrug, OG vi har et juletræ! Gotta love him!
 6. Jeg gad helt vildt godt have en masse juletraditioner sammen med ungerne, for jeg synes, det var så nedtur, at mine forældre ikke rigtigt havde nogen. Men jeg har endnu ikke taget mig sammen til at sparke noget igang. Måske vi burde bage pebernødder i morgen?
 7. Jeg vågner oftest, inden jeg åbner øjnene. Det er ret hyggeligt, så ligger jeg lige dér lidt og tænker på, at om lidt åbner jeg dem, også starter der en helt sprit-ny dag.
 8. Jeg har nu trænet fire gange, siden jeg besluttede mig for at starte op igen i starten af december. Inklusive i morges. Og det føles forpulet godt!!
 9. I aften skal jeg i Det Kongelige Teater og se balletten ‘Alice I Eventyrland’ sammen med Christina. Jeg går relativt meget i teatret, men jeg har faktisk aldrig set en ballet før. Det var totalt hendes idé, men jeg glæder mig enormt!
 10. Jeg er på baggrund af min rabatkode til Boozt, som kun gælder i dag, kommet til at gå lidt bananas selv og har shoppet blandt andre disse fede læderbukser fra Designers Remix. Med rabatten sparede jeg jo næsten en tusse, og så er det vel okay. Right? 😉
  Jeg har faktisk også købt den her top fra Baum und Pferdgarten, og så kunne jeg ikke længere lade være med at købe den her body fra Wolford.Man kan i øvrigt se hele udvalget af de sager, der findes i min Boozt-shop her, og når man bruger koden twinpeaks er der således 20% rabat på hele baduljen frem til kl. 23.59 i nat! Man skal bare minimum shoppe for 599 kr. for at få rabatten.
  Hvis man vil, kan man se mine (øvrige) favorit-sager her.

  Med ønsket om en forhåbentlig fortsat god tirsdag! Den har hverken budt på sol eller sne, men jeg har endnu ikke oplevet en himmel, der ikke blev blå i skæret af et stearinlys. 😉

  15424418_10154494947556886_1749386525_n