skaermbillede-2016-12-28-kl-09-07-02

 1. Jeg har i disse dage mere uren hud, end jeg har haft i mange år, og det kom jeg til at skrive et digt om forleden. Det lyder sådan her:
  Så, for fanden.
  Bumser i panden.
  Det skyldes nok anden.
  Og risalamanden.
 2. Som en efterreaktion på netop julens fede budskab købte jeg i går for 135 kr. frugt og grønt i Torvehallerne. Og da jeg gik i seng, gik det op for mig, at jeg havde frembragt enormt mange eksotiske snacks til ungerne, mens jeg efter deres sengetid personligt selv blot havde ædt 4 Samba-flødeboller og en håndfuld Stjernemix.
 3. I dag har ungerne haft ferie i to uger, og vi har heldigvis endnu en uge til gode. Det betyder, at deres talesprog er sprunget i luften. Sådan er det altid, når de holder ferie, hvilket både gør mig sindssygt stolt OG får mig til at overveje, hvor gode de mon ville være til at tale, hvis de ikke gik i institution.
 4. Jeg har været alt for meget online på min mobil i juleferien på Als. Hver gang jeg havde en ledig stund, hev jeg telefonen frem, og det irriterede mig. Og alligevel kunne jeg ikke lade være. I går gik den så ud under køreturen på vej til København, og jeg blev helt lettet. Måske man skulle slukke den lidt sådan med vilje nogle gange.
 5. Jeg har kun haft makeup på én gang i løbet af de forgangne 14 dage, og det er såmænd ikke fordi, jeg er for doven til at lægge det om morgenen. Det handler mere om, at jeg på forhånd er for doven til at vide, at jeg skal tage det af om aftenen.
 6. Jeg er nu nået til sæson 6 i ‘The Good Wife’ og har som resultat heraf også udviklet et crush på Cary Agos.
 7. Jeg føler mig for tiden i øvrigt også mere forelsket i min ægtemand end nogensinde før. Måske er jeg bare meget modtagelig for indtryk af den slags for tiden. 🙂
 8. I dag skal vi i biffen med ungerne. Det er totalt Jons projekt – jeg er hende den mistroiske, der slet ikke tror på projektets succes. Men der er popcorn involveret, så jeg går villigt med.
 9. Af mangel på bedre begyndte jeg for et par uger siden at bruge Pantene Pro V, når jeg vasker hår. Og mit hår har seriøst aldrig været pænere.
 10. Ungerne sover for tiden til klokken otte næsten hver dag. Jeg føler mig i sandhed lykkelig. Lykkelig og nogenlunde udhvilet!