Hold nu din BØTTE, hvor har jeg glædet mig til lige præcis d. 11. december! I dag har jeg nemlig fået lov at udlodde et HELT ÅRS FORBRUG af ansigtscremer, mascara og ikke mindste Advanced Night Repair serum fra Estée Lauder.
Jeg har altid haft et ret romantisk forhold til Estée Lauder og særligt Night Repair. Jeg skrev for snart to år siden om dengang, jeg som studerende nassede, klunsede og købte mig til små prøver af de dyre dråber, indtil jeg fik fast arbejde og råd til at købe min egen flaske. Og siden dengang har jeg ALTID haft sådan én på pralehylden i badeværelset.
Advanced Night Repair skal egentlig bruges om natten. Enten alene eller under en natcreme, og den kan kombineres med alle natcremer. Men man kan vælge at bruge den om dagen også, sådan som jeg har for vane. Så holder den jo nok bare ikke så længe. 🙂

Jeg har prøvet ansigtscremen, man kan vinde, de seneste måneder, og den er helt seriøst noget af det lækreste, jeg nogensinde har prøvet i den afdeling. Den er dyr, sådan én. Kan man argumentere. Men den koster altså under halvdelen af, hvad de fleste kjoler, jeg investerer i, koster, og cremen bruger jeg trods alt hver eneste dag.
Jeg synes, det er svært at sige, om sådan nogle cremer modvirker rynker. Jeg har ikke selv specielt mange endnu, og jeg har gået op i at bruge god og forebyggende pleje, siden jeg var 24. Men jeg kan jo af gode grunde ikke fortælle, hvordan jeg ville have set ud, hvis jeg havde disponeret anderledes. 🙂
Hvad jeg KAN sige, er, at jeg i år ikke har lidt af tørre pletter på kinderne, som jeg plejer, når vejret og temperaturene skifter, min hud er blød, lækker og virker ensartet, og fordi jeg er vild med de her produkter, er jeg god til at huske at få dem brugt både morgen og aften.

Vinderen af dagens julekalender-præmie får 4 x Advanced Night Repair serum , 4 x Revitalizing Supreme Plus ansigtscreme og 4 x Sumptuous Extreme mascara, til en samlet værdi af 7640 kr.
Produkterne kan holde sig i 3 år, hvis man ikke åbner dem, så hvis man ikke får det hele brugt indenfor et år, er der absolut ingen fare på færde og egentlig bare mere at glæde sig til. 🙂

For at deltage i konkurrencen skal man lægge en kommentar på indlægget her, hvor man fortæller, hvad man allerbedst kan lide ved sit eget ansigt! 🙂