pilgrim
Jeg er indtil videre ret henrykt med den her julekalender-tik, som Christina og jeg har kørende! Jeg synes, det er pænt hyggeligt, det der med at deles om lågerne, og jeg synes, at vi har nogle super-fine kalendergaver, hvis jeg må være så fri. 🙂

I dag har man muligheden for at vinde de fine smykker, der ses her ovenfor. Alle smykkerne er fra Pilgrim og er yndige både sammen og hver for sig. I det ene armbånd er der en måne og et vedhæng med et bogstav, og vinderen får selvfølgelig selv lov at vælge, hvilket bogstav hun (eller han) vil have hængende om håndledet.
Der er sket ret meget med Pilgrim de seneste år, synes jeg. Lige nu har de superlabre Josephine Skriver som model (se selv her), og deres kollektioner bugner af fine fristelser, der i øvrigt også ville gøre det fint som julegaver i denne tid!

For at deltage i konkurrencen om smykker fra Pilgrim, skal man blot skrive en kommentar til dette indlæg. Kommentaren skal handle om, hvad der er det BEDSTE ved vinter! 🙂
Vinderen offentliggøres mellem jul og nytår. <3

Held og lykke og god weekend! <3