femilet
Femilet laver det fineste undertøj! Jeg lavede for en måneds tid siden et indlæg om deres uld-undertøj, og jeg vil lige tilføje, at jeg siden har været ude at købe yderligere to af deres uldundertrøjer, så jeg hver evigt eneste dag denne vinter kan være lun inderst. Det funger altså. 🙂

Femilet har også en kollektion, der hedder ‘Feel Soft’. Det er lækkert undertøj, der får én til at se sassy ud, når man er semi-nøgen, men som samtidig føles behageligt at have på. Jeg, eksempelvis, er bare ikke til push-up-BH’er. Jeg har flere gange været til fittings, for BH-damen har grinet og kastet med hovedet, når jeg sagde, at jeg ikke bryder mig om, når min BH strammer. “Det skal den altså”, har svaret tit været. Ellers kan den ikke hejse medaljerne helt op under hagen på mig, velsagtens.
Men jeg kan nu meget godt lide mine babser dér, hvor de sidder fra naturens side. Også selvom de er rykket en kende længere syd på gennem tiden. Når man er småt begavet på babse-siden har det jo så den fordel, at der er grænser for, hvor lavt de kan komme til at hænge, høhø.
Jeg har selv det sæt, der kan ses på billedet, fra Femilets ‘Feel Soft’-kollektion. Jeg synes, BH’en er sexet og pæn uden samtidig at fungere som desperat bryst-elevator. Og så er den enormt behagelig at have på. Den strammer ikke. Thank you!
15356832_10154469049776886_1249688849_n
Denne julekalender-låge byder på et valgfrit sæt fra ‘Feel Soft’-kollektionen til den heldige dame, der vinder!
For at deltage i konkurrencen skal man finde billedet, som ses øverst, på min Instagram, og skrive en kommentar. Desuden skal man følge mig, Christina og Femilet på Instagram! Yes, do! Hele baduljen! Hvis vi er nederen, kan man jo bare slette os efter jul. 😉

Vinderen findes og offentliggøres mellem jul og nytår!