15497909_10154492425911886_751080703_n
Det er jo ingen hemmelighed, at jeg har et godt øje til A-hjort.dk 🙂 Jeg har lavet en del samarbejder med Anne, der står bag forehavendet, og A-hjort.dk er min foretrukne smykke-bazar. Jeg er nemlig ret glad for hendes udvalg af brands og varer, som strækker sig vidt, men sjældent sådan vanvittigt højt, når det kommer til pris. Med mærker som blandt andre Pernille Corydon, Stine A, Pico, RebekkaRebekka og Carré er der nok at vælge imellem!

I anledning af julemåneden har jeg fået lov at udlodde et armbånds-mix fra A-hjort.
Man får for det første det fine Anton-armbånd, som Anne selv har designet med tanke på sin søn af samme navn. Læs mere om armbåndets betydning og historie her.
Desuden vinder man et Louise Kragh-armbånd, et Carré-armbånd og et Stine A-armbånd.

For at deltage i konkurrencen skal man finde billedet, som ses på billedet øverst, på min Instagram, ‘like’ det samt følge mig og A-hjort på Instagram. Easy as that. 🙂