epson-printer
gratis-kalender
printerJeg er SÅ glad for, at det er lykkes Christina og mig at få Epson med i vores julekalender, for deres fotoprintere er for vilde! Den her er især god til hjemmelavede ting på papir. Så som julekort, som Christina demonstrerede, eller den kalender, jeg er i færd med at lave, med billeder fra de fine stunder, vi havde i Lei Lange-familien i 2016.
Der findes et utal af kalendre, man gratis kan downloade på nettet, og så er det altså bare at sætte billederne ind og printe ud!
Epson EcoTank ET360 kan printe trådløst fra både computer og mobiltelefon, og den gør det knald-hurtigt. Og farverne er vanvittigt flotte! Desuden leveres den med så meget blæk, at hvis man starter med at printe ud juleaften og bare lader skidtet køre, løber man ikke tør for farvepatroner før engang, når sneen er smeltet. 😉

Man kan vinde printeren, som ses her på billedet! Billederne er i øvrigt taget af den yderst talentfulde Christina Dueholm, vil jeg lige nævne. Hun har satme et blik for æstetik, som jeg kun kan imponeres af, den dame!
Men altså, for at deltage i konkurrencen om en super-printer til diverse gør-det-selv-projekter, skal man skrive en kommentar til dette indlæg, hvor man kort fortæller, hvad man tænker at bruge den til.

<3
epson