Så iler vi mod vejs ende i Christinas og min lille julekalender, men der er heldigvis stadig nogle overraskelser tilbage! I dag byder jeg på en rabatkode til bestilling af de billeder, der ellers tit lidt bliver g(l)emt elektronisk.

Vi har allerede én plakat bestående af Instagram-billeder hængende i køkkenet derhjemme, og i denne uge bestilte jeg én til. Den er desværre ikke nået frem endnu, så I må lige nøjes med ovenstående som inspiration. 🙂
Framkalla er en app, der gør det herre-nemt at få lavet magneter, photostrips, retroprints, plakater eller bare helt almindelige fotos fra sin mobil. Man kan enten bestille blandt billederne på sin fotorulle på sin telefon, eller man kan gøre det gennem Instagram. Hvilket er ret fikst, for det er jo der, vi lægger de pæneste, right? 😉

Download app’en her og se mulighederne! Hvis man bruger koden twinpeaks10, får man 10% rabat frem til nytår! <3