wellington
Så er det mandag d. 5. december, og jeg bringer hermed femte låge i Christinas og min prrragtfulde julekalender!
Atter engang bringer vi et super-godt forslag til en julegave. Jeg har to gange i vores liv sammen foræret Jon et ur, og nu er det blevet en ting for ham. Han elsker at have forskellige ure at vælge imellem, og nu ønsker han sig flere.

Det ene ur, jeg har givet ham, er det her fra Daniel Wellington. Det er enkelt og fint og samtidig lidt anderledes, fordi det er sort. Alle Daniel Wellingtons ure er tidløse (hvis man da kan sige det om et ur, høhø) og klassiske og gør sig godt som julegaver både til kvinder, men også til de der mænd, der kan være så svære at købe gave til. Et ur er noget, man kigger ned på hver eneste dag, og derfor er det da en oplagt gave til én, man holder af. For hvis man er heldig, tænker vedkommende så på én, når han eller hun skal se, hvad klokken er.

Daniel Wellington kører lige nu med et tilbud, der går på, at man får 10% rabat, hvis man køber både et ur og et armbånd eller en ekstra rem. Se de forskellige kombinationsmuligheder lige her.
Hvis man så bruger min rabatkode, får man YDERLIGERE 15% rabat oven i hatten, og så begynder det da at ligne noget!

Rabatkoden, der giver 15% på alle varer hos Daniel Wellington (også deres gavesæt-tilbud) hedder TWINPEAKS, og den er gældende frem til d. 15. december.