15267704_10154456571921886_2911810651876813226_n
Det sker heldigvis ret ofte, at jeg møder nogen, der læser min blog, ude i det danske land, og endnu mere heldigvis er der en del, der fortæller mig det. At de læser min blog, altså. Som oftest får vi en bette sludder, og tit deler vi også en krammer. Nogle gange er jeg helt på røven over, hvor meget til fælles, jeg har med jer, der læser med – men den følelse kan selvfølgelig også skyldes, at I kender mig ret godt, så de ting, I fortæller mig, når vi mødes, falder indenfor de samme kategorier, som dem i ved, jeg beskæftiger mig med. Men det kan også ske, at jeg møder læsere, som næsten er kæbe-droppende forskellige fra mig, hvilket jeg synes er næsten endnu mere fascinerende.
Jeg har for nylig opdaget, at jeg har en fast mandlig læser (Hej, Meho!), hvilket jeg synes er så hyggeligt og får mig til at føle mig yderst alsidig, hehe. 😉

Men jeg har sat mig for at undersøge, hvor ens (eller forskellige), vi egentlig er her i vores (i al beskedenhed) lille online-fællesskab på TWINPEAKS.DK! I hvert fald indenfor nogle på forhånd afsatte parametre. Derfor håber jeg, at de fleste af jer – bare for sjovs skyld – har lyst til at svare på spørgsmålene herunder. Derefter vil jeg om nogle uger lave en median på, hvem vi er. Hvis vi nu var ét menneske – i gennemsnit. 🙂

Man skal lige huske at klikke på ‘vote’ hver gang, man har valgt én af svarmulighederne for hvert spørgsmål!

Godt, så! Here goes!