15570991_10154499967081886_2129701619_n
Da jeg var barn, var det ganske umuligt at opdrive så meget som en porcelænskop med mit navn på! Masser af penalhuse, magneter og klistermærker stod der ‘Mette’ eller ‘Marie’ på. Eller mit kælenavn ‘Mia’, som oftest var det, mine forældre substituerende begavede mig med, men lige lidt hjalp det. Jeg ønskede mig brændende noget med mit RIGTIGE navn på! Til sidst cavede min mor og bestilte et håndklæde med postordre, hvor der stod ‘METTE MARIE’ med store, flotte typer. Jeg har det endnu, og det er faktisk stadig det, jeg står på, når jeg har været i bad.

I dag er det markant lettere at få præget sine egendele med sit navn. Selv folkene bag Coca-Cola er hoppet med på trenden, men jeg må indrømme, at jeg aldrig har drukket en sodavand med mit eget navn på.
Til gengæld har jeg nu, som det ses herover, fået en makeup-pung med mit helt eget navn – og ikke nok med det! Det er satme præget med guldbogstaver! Og ikke nok med dét! ALLE kan få sådan en makeuppung med deres eget navn på. Faktisk har Magasin indrettet en lille personalifiserings-stand i deres Julestue, som ligger i Kong Hans-salen i stueetagen i Magasin. Alt, man skal gøre, er at købe en julegave (og den må gerne være til én selv …) og tage den med ned i standen. Så kan man gratis få sat navn på.
15554975_10154499883871886_188807145_n
Som eksempler kan jeg nævne, at de laver nogle superfine kugler til at hænge på juletræet, som man kan få præget med navn, mens man venter. Desuden laver de nogle flotte spækbrætter af træ, som en maskine også meget hurtigt kan sætte navn på. Desuden kan man få broderet navn på tøj, hvilket tager lidt længere tid, da syersken tager alle varerne med hjem, og så kan man hente dem nogle dage efter. Og slutteligt kan man altså på overført sit navn til eksempelvis en makeup-pung som den, jeg har fået!

Mulighederne er mange, og jeg har allerede bestemt mig for at skulle investere i sådan et spækbræt her i weekenden, for det er virkeligt pænt! Hvem der skal have det, vil jeg helst ikke ud med, for der er en god sandsynlighed for, at vedkommende læser med her på bloggen, hehe.
Mulighederne for personificering af gaver købt i Magasin finder sted i weekenderne op til jul fra kl. 11. Det er ganske gratis, mulighederne er mange, og det er en god idé at komme tidligt! Jeg var der i søndags, og jeg var selvfølgelig ikke den eneste, der var komplet tumpet med idéen. 😉
15556151_10154499966681886_300070684_o