15657825_10154514776526886_523784101_o
Det er ikke fordi, jeg er fest-fornægter. Fandme nej! Det er heller ikke fordi, jeg synes, at 2016 var så hamrende fedt, at det burde fortsætte for evigt. Nix. Det har sådan set (bortset fra en srilankansk indlæggelse og lidt andet småtteras) været et fantastisk år i Lei Langes egen bette andedam, men når man kigger på et verdensomspændende plan, tror jeg, de fleste af os bliver en lille smule forpustede og måske også en kende nervøse, når vi kigger i bakspejlet på det forgangne år.
Nytårsaften er jo bare overgangen fra en dato til en anden. Det er ikke en magisk elevator, som transporterer os til et nyt niveau, og derfor kan det jo synes omsonst at håbe på, at 2017 bliver bedre, som mange af os har travlt med at meme os igennem på Instagram i disse dage. Meeeen det føles alligevel nogle gange sådan. Som om nytåret symboliserer en frisk side i en malebog, en ny chance for at ændre på noget og et godt tidspunkt at trække en streg i sandet. Så lad os da gøre det! For Guds skyld! Og lad os håbe på, at 2017 byder på en helt masse gode nyheder og knap så mange af de storslemme, som 2016 har haft lidt overvægt af. Særligt ude i den store verden. I’m all for it!

Men jeg har nu alligevel aflyst selve festivitassen, der i reglen følger med det at bladre kalenderen til ende og åbne en ny. Og sidst, jeg glædede mig så meget til en nytårsaften var faktisk i overgangen fra 2013 til 2014, hvor jeg fejrede nytår på bunden af en sofa i Vestergade alongside Kopiernes (ligeså tvillinge-højgravide) Mor, en pose Twist og en kæmpestor mængde cola. Og en fjernbetjening. Mens Jon drak sig fra sans og samling et andet sted i byen og Ninas mand var ude at flyve. (Han er pilot, så det var ikke ment som en metafor på narkotika).
Og det er stort set det samme, der skal ske i år! Ninas mand skal i luften, min mand skal på druk, og jeg tager Krapylerne med til Frederiksberg, hvor vi spiser dem af i spagetti med kødsovs, og når de sover, indtager vi sofaen og lader som om, det er en hvilken som helst anden lørdag aften! Bortset fra at der er nytårs-TV i fjerneren, hvorfor jeg er næsten 100 % sikker på ikke at gå glip af ’90 års fødselsdag’ i år!

De seneste par år har vi haft sådan nogle lidt halv-amputerede nytårsaftner. Vi har aftalt, at det ikke skulle være noget særligt, nu hvor vi har små børn, men så har man alligevel taget stiletter på, nogen har købt champagne, andre har investeret i sushi, og man kan jo ikke gå i seng før efter fyrværkeriet. Så derfor bliver klokken tit 2 om natten, og champagnen skal jo drikkes, når den nu er åbnet, og pludselig ligger man dér kl. 6 om morgenen med i hvert fald en lille bøhmand på, mens Krapylerne lystigt anmoder om havregrød og aktiv deltagelse i udvikling af LEGO-værker.

Ikke i år! Cola, dvd, fjerner og bland-selv-slik! Ayir! 🙂

Hvis man alligevel skulle være af den dansende slags, hvilket jeg ganske givet også ville være, hvis jeg ikke havde en dont næste morgen, så vil jeg da lige gentage mine garderobe-anbefalinger for nytårsaften. Drop kjolen og hop i en læderbuks! Så er det lettere at holde varmen, og der er større sandsynlighed for, at man får skidtet brugt i 2017 også. 😉

Se mine forslag herunder. Bum!

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate.
gant1704_ctotaleclipse
Super-sprød top, der bliver ekstra-festlig, hvis man bare tager eksempelvis en sort trekants-BH på under. Efterfølgende kan den bruges med en undertrøje eller bare en anden t-shirt under til hverdag. Findes her!
rafn34xz0yoxy0yo_black_xw14i
Lækker læder-buks i uægte læder fra Ralph Lauren her!
ganf1342_iris-1
Sexet kimoni, der ville gøre sig godt over en sort top og et par læderbukser. Eventuelt tilsat tårnhøje, sorte stiletter. Den hjælper også på varmen, når man skal ud på altanen for at se fyrværkeri. Findes her.
boo50325409_black_001
Virkelig pæn plæder-buks fra BOSS Orange her!
cmm999321121_black
Eviggyldig festtop fra Costummade! Jeg har den i mørkeblå. Duer altid! Her!
mdk6000_black
Ægte læder fra Munderingskompagniet her!
samf00001565_darkpurple
Laber velour, der gør damer hotte på den tildækkede måde. Findes her!
on15128570_black_177911
Imiteret læder fra Only til under 300 kr. her!
mabq63342005s_black_050
By Malene Birger for fuld udblæsning her!
drx10890_black_050
Dem her har jeg, og jeg elsker dem! Designers Remix – kan fås her!
wol76040_black
Den her har jeg netop selv købt! Super-fiks, fordi den faktisk er g-string bagtil, hvilket betyder, man ikke får ottetals-mås, når man tager sine læderbukser udover. 🙂
loo162218_black
Semi-baggy faux læder her!
rempf1651115_slatemulti
Det er så pænt med kig til den ene arm, og i den her top bliver det sexy på den søde måde. Her!
mm13174fl8_black_999
Og til sidst lidt imiteret læder med rå detaljer! Her!
drx13065_black_050
Super-fin top fra Designer’s Remix, som jeg ved, jeg ville få brugt igen! Og som giver fin talje. Hittes her!