Der var forleden en læser, der kommenterede, at hun fandt det en kende pusseløjerligt, at jeg synes, 594 kr. er for meget at betale for krystalglas, når jeg nu bruger så mange penge på tøj, som hun skrev. Jeg forstår sådan set godt, at man undrer sig, men som jeg skrev tilbage, så kan man jo kun bruge sine penge én gang. Det handler om prioritering, og det gør vi jo alle sammen forskelligt.
Eksempelvis vil Jon og jeg hellere tre dage til Barcelona end købe den lænestol, vi egentlig mangler i stuen. Og vi vil hellere købe ind i Netto i det daglige, og så spise ude med ungerne (og uden …) et par gange om måneden. Og jeg vil oftest hellere bruge penge på tøj end glas.

Jeg tror ikke, jeg disponerer så vanvittigt meget anderledes end så mange andre (kvinder), når det kommer til stykket, selvom vi alle sammen selvfølgelig er forskellige. Men i fredags gjorde jeg alligevel et køb, som måske ikke er helt klassisk for en dame på 35. Jeg købte, som en julegave til mig selv, er Wildcard til Tivoli.

Jeg har været fan af Tivoli så længe, jeg kan huske, og da jeg gik i 9. klasse var jeg i erhvervspraktik på Pantomime-teatret. Jeg fik en håndfuld turbilletter, som jeg kunne underholde mig med i mine frokostpauser, så man kan sige, at jeg allerede ret tidligt blev vant til at køre alene i karrusellen. 😉
Med et Wildcard kan jeg til enhver tid gå i Tivoli, scanne mit kort ind og få et turpas! Og fordi jeg har købt det lige her op til jul, gælder det året ud og hele 2017. For 900 kr. Og jeg fik endda 75 kr. rabat, fordi jeg i forvejen havde et årskort. Og nej, dette indlæg er på absolut ingen måde sponsoreret – jeg har selv blødt alle 825 kr.

Jeg ved godt, det er ret mange penge at bruge på noget så essentielt unødvendigt som forlystelser, men jeg kan nærmest ikke beskrive, hvor fantastisk, jeg synes, det føles at have det kort i lommen! En tur i Dæmonen, der får mig til at se ud som billedet herunder, er kun en tanke væk, og allerede i fredags fik jeg hvinet og jublet mig igennem 3 iskolde timer i Den Gamle Have!
skc3a6rmbillede-2016-08-10-kl-14-04-03På et globalt plan har 2016 ikke udelukkende været noget at råbe hurra på. Mit personlige 2016 har været ret fantastisk, og 2017 ser sgu allerede også ret godt ud. 😉

Min jakke, som kan ses på det øverste billede, er fra Gestuz (her), tørklædet er fra Custommade (lignende her), og skoene er de her snydende sataner. 😉