15592550_10154512361506886_631939978_n
Det har været så skægt at se, hvad folk har svaret på det spørgeskema, jeg postede i sidste uge. Der var godt nok nogle tekniske udfordringer, som gjorde, at ikke alle kunne svare, hvilket er mega-ærgerligt, men jeg har sat mine seje tech-folk på sagen, så næste gang, vi leger “20 spørgsmål til professoren”, så burde det gå lidt glattere!
Men det blev da til 2.550 besvarelser! Det er vel også en slat. Ud fra det kan jeg fortælle følgende om den gennemsnitlige TWINPEAKS-læser:

Den gennemsnitlige TWINPEAKS-læser er en heteroseksuel kvinde lige omkring de 30 år, og hun bruger en størrelse 36-38 i tøj. Hun har ikke børn, og hun ser lyst på livet og verden! Hun er optimist, og så er hun ikke sådan voldsomt dedikeret bloglæser. Hun følger kun enkelte blogs, men dem følger hun til gengæld også fast. Hun har et job, som hun passer hver dag, og hun bruger altså ikke sin fritid på at træne. Hun er sådan overordnet set godt tilfreds med sin fysiske fremtoning, selvom man vel altid kunne finde noget, hvis man gik balladen efter med en tættekam, men hvorfor skulle man gøre det? 🙂 Hun spiser ikke slik hver dag, men det sker nogle gange om ugen!

Jeg er vild med hende! 🙂
Der var jo et enkelt spørgsmål, som så ikke vedrører den gennemsnitlige læser, for det var kun til dem med børn. Spørgsmålet gik på, hvorvidt I stadig er sammen med ham, I har børn med, og det sjove er, at 90% har svaret ja! Det er jo fantastisk – men det er sgu ikke ret meget lig alle de statistikker, der fortæller, at over 50% af alle børn er skilsmissebørn. En del af forklaringen kan nok findes i, at vi ikke er ældre, end vi er – de fleste går vist først fra hinanden omkring de 40, hehe. Men jeg tror også, at det er fordi, at min blog handler en del om mit ægteskab, som jeg jo er ret godt tilfreds i. Og det gider man måske hellere læse om, hvis man selv er i en lignende situation, end hvis man er skilt og står i en ganske anden situation med sine krapyler. Er mit gæt.

Et par af jer, der læser med, bad mig om selv at besvare de spørgsmål, jeg stillede jer, hvilket jeg da kun kan se det retfærdige i, så de kommer her:
Jeg er en heteroseksuel dame på 35 år, hvilket betyder, at jeg er gået en “boks” op, siden sidst jeg lavede spørgeskema! Jeg har to børn, og jeg er jo så stadig sammen med mit livs Langemand. Jeg er optimist hele vejen igennem, og jeg er en ganske dedikeret bloglæser. Jeg følger en del blogs relativt slavisk og tjekker dem ud dagligt. I tøjstørrelse er jeg en 36-38. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende, og jeg er lige begyndt at styrketræne igen hver uge. Jeg gider ikke løbe, og sådan, men jeg synes, det er ret sjovt at løfte jern. Jeg har ingen tatoveringer, men jeg tror faktisk snart, jeg skal have den første … Overordnet set er jeg glad for min krop, men jeg kunne sagtens finde ting at ændre, hvis min spejl var lavet af det samme som PhotoShop. Og jeg spiser slik eller drikker sodavand hver eneste dag – en last, jeg deler med 36% af jer, der har svaret. 😉