Hanne Marthine er kommet til Marrakech! Min BFF og min yndlings-by! Det er som en isdessert med blandet slik som efterret. ?

Efter at have været i souken i lidt under to timer havde vi købt i alt fire tæpper. Et til mig og tre til Hanne. Jeg tror, det betyder, at hun også kan sætte pris på byen og dens muligheder.

Lige nu sidder vi på turist-magneten Terrasse des Epices, og jeg er i færd med at nedsvægle en milkshake på størrelse med en mellemstor, østjysk silo. Hvad dagen videre bringer, må Allah vide. Måske vi lige skal hjem med tæpperne først, inden næste eventyr skal opleves … ❤️

Marokko-møs fra Mette Marie. MM fra MM, om man vil, hæhæ.

Selvom jeg er under afrikanske himmelstrøg, skal det ikke skorte på julestemning her på domænet. Derfor henleder jeg læserens opmærksomhed på, at man hos Christina idag kan vinde lækre skønhedsprodukter. Klik her for at deltage!