15666327_10154512797496886_1522980907_n
My time is up! Jeg Har nu testet Swiss Clinics Skin Renewal i den fyldestgørende periode, som udføres af 7 dages brug, 7 dages pause og derfter yderligere 7 dages brug. Hver aften i de dage, hvor jeg bruger skin-rolleren, ruller jeg det lille nålehoved frem og tilbage over huden i mit ansigt – frem og tilbage, så jeg til sidst har været hele ansigtet igennem mindst fire gange fra alle vinkler. Altså på kryds og tværs, fra højre, venstre, oppe og nede. Man skal ikke presse for hårdt, og man skal give sig god tid og være sikker på, at man når hele bøtten rundt.

Selvfølgelig gør det naller, når man jerner nåle rundt i face, som jeg skrev i mit første indlæg, men det handler nok også om forventninger og tilvænning. Jeg har altså aldrig prøvet noget lignende, men her i anden omgang af behandlingen, har jeg allerede vænnet mig ret meget til balladen, og det er altså ikke specielt slemt længere.

Jeg har altid været ret gavmild overfor mig selv, når det kommer til ansigtscremer. Jeg har nogle lækre nogen (synes jeg selv) både til nat- og hverdagsbrug, jeg bruger ansigtsmaske mindst en gang om ugen, og på vej hjem fra min seneste tur til Marrakech, købte jeg en superlækker øjencreme fra Chanel i det toldfri område i lufthavnen. Men den her behandling fra Swiss Clinic er det mest effektive, jeg nogensinde har prøvet. Ærligt talt. Forandringen er tydelig allerede efter et par dage, min hud har meget mere glød, den virker fastere og meget mindre træt, grå og tør, hvilket ville være meget mere almindeligt for denne årstid og mit aktuelle søvnunderskud. Desuden har jeg altid haft store porer på næsen, som altid tidligere kun har kunnet mindskes om sommeren, hvis jeg i en periode har fået rigeligt med saltvand og solskin. Og de er stort set væk nu, og jeg forventer, at de forsvinder helt, når jeg nu fortsætter med behandlingen. Det er altså ganske imponerende. Jeg havde nok aldrig selv fået den idé at bruge en skin-roller, hvis ikke Swiss Clinic havde albuet mig digitalt i siden og anmodet mig herom, så det er jeg ganske glad for.

Et sæt med en skin-roller og en serum koster 820 kr., og serummen er altså værd at tage med i købet. Den hjælper huden med at hele hurtigt, og så er den yderst blødgørende og lækker.
Med den største ro i maven videregives hermed min store anbefaling af Swiss Clinics derma Skin Renewal, som man roligt kan skrive på ønskesedlen! Jeg har fået lov at dele en rabatkode, som giver 15% rabat på Skin Renewal indtil juleaften, og den lyder sådan her: Mette15.
Tjek i øvrigt min Instagram for en bette video, hvor jeg roller. 

Glædelig jul og god hud! 😉