15301245_10154464726211886_1263931792_n
Jeg har altid forbundet skønhedsrutiner med selvforkælelse. At man lige bruger de sidste minutter af dagen på at se sig selv i spejlet og gøre noget, der føles rart. Noget, der har en afslappende effekt. Rense hud og smøre sig ind i lækre cremer. Klæde sig dagen af og være klar til natten. Rolig, afslappet og ren.

… Sådan har jeg det ikke lige for tiden! Jeg tester nemlig Swiss Clinics derma-roller. Derma-rolleren er en dims bestående af et håndtag og en lille kugle, som man kører frem og tilbage over sin hud i hele ansigtet. OG den lille kugle er dækket af et utal af bittesmå nåle, som trænger ind i huden, perforerer den og efterlader røde mærker på kryds og tværs! Jon skreg af grin den første aften, hvor jeg udførte denne hjemme-fakir-behandling på mig selv, for jeg udbrød et undrende “Av, for satan, da!?” efter hver eneste rulning. Det føles enormt weird og unaturligt, og fordi det hele er sådan lidt mærkeligt, var jeg ret spændt på resultatet.

Fremgangsmåden er, at man bruger derma-rolleren hver aften i en uge. Når man er færdig med at udøve mini-hærværk på sit eget ansigt, smører man ansigtet med Swiss Clinics Rejuvenating Serum, som hjælper huden med at hele. Så holder man rullepause i en uge, hvorefter man napper endnu en uge med behandling hver aften. Fordi de små nåle laver huller i huden, skal den jo hele sig igen. I hele ansigtet. Og det gør, at den nye hud, der kommer frem, er friskere, yngre og uden de mindste af linjerne, små ar og deslige, som man nok havde før.

Jeg har brugt min derma-roller i en uge nu, og jeg er helt vildt overrasket over, at jeg allerede kan se en ret stor forskel. Selvom jeg i den forgangne uge har sovet for lidt og for dårligt, stråler min hud på en måde, jeg ikke kan huske, at den har gjort, siden før vi fik børn. Om aftenen, når jeg har brugt rolleren, er jeg en lille smule rød i hovedet, men næste morgen er der intet at se – andet end at min hud er flottere og fastere. Når jeg er træt, som jeg er det i øjeblikket, plejer min hud at være grå, tør og trist, men nu er den spændstig, frisk og marcipanagtig. Efter én uge. Jeg kan endnu ikke se den helt store forskel i forhold til udglatning af linier og mini-ar, men jeg tænker, at det nok kommer i andet hug. Og selvom det ikke gør, synes jeg stadig, at behandlingen er det hele værd på grund af gløden.
15327790_10154464725976886_233151101_n
Men ja, det gør altså lidt naller. Det synes jeg i hvert fald. Som når man haler et plaster af eller bliver aet på hovedet af børn med meget fedtede fingre. Og det er sgu det værd for de resultater, synes jeg.
Jeg vender tilbage, når jeg er helt færdig med mit lille fakir-forløb, og fortæller min endelige vurdering. Og ja, jeg er indtil videre meget rosende. Men det ville jeg sgu’tte være, hvis jeg ikke mente det! Nogle af jer, der læser med, kan måske huske, at jeg for et par år siden testede en øjenbryns-serum for Swiss Clinic. Den gjorde det desværre ikke for mig, og det fortalte jeg så, som det kan læses her. 🙂
I forbindelse med mit næste indlæg om Swiss Clinics derma-roller og Rejuvenating Serum viser jeg i samme ombæring en bette video, så man kan se, hvordan jeg bærer mig ad.
Hvis man har lyst, kan man læse mere og eventuelt investere i både derma-doller og serum her for 820 kr. Jeg bruger selv den med nåle på 0,5 mm.

Det var alt for nu! Nu skal der tændes lys i adventskransen og fyldes op i slikskålen!
Med ønsket om en dejlig søndag. Og husk lige, at man kan deltage i min og Christinas julekalender hos Christina i dag – lige her!