Det kan siges såre enkelt: 

Mandler, mørk chokolade, skumfiduser, der er klippet i stykker, bradepande, ind i køleskabet, tålmodighed, skæres i stykker og BUM! ?

Min papsøster havde i dag sat sig for at lave Mozart-kugler. Det var enormt idyllisk – Hugo stod på en stol og hjalp til. Den dreng udviser yderst stor interesse for chokolade, hvilket selvsagt varmer mit moderhjerte. Da Lene var færdig med projektet, hjalp Hugo og jeg med at dyppe kuglerne i chokolade. Faktisk spiste Hugo samtidig en banan, som han efter inspiration fra undertegnede efter hver bid dyppede i flydende chokolade. Endnu en bananasplit-fan har set dagens lys!

Efter endt kugle-dypperi var der en masse chokolade tilbage, så jeg gjorde det eneste fornuftige: Skabte kunststykkerne ovenfor. Jeg kan ikke lide marcipan, så det meste konfekt preller af på mig, men at producere prolletar-guf af resterne er lige mit gebet!

Tippet er givet videre, hvis man har lidt tid til overs i morgen! ??❤️

Helt ærligt: GLÆDELIG JUL!