15749765_10154538390101886_855969929_n
Så er det tid til bling, d’damer! (Meho og andre mænd, der læser med – I kan eventuelt forkæle kvinderne i jeres liv lidt ekstra, hvis de blev utilfredse med julegaven eller bare virkelig fortjener det).

A-hjort, som jeg har lavet adskillige samarbejder med efterhånden, holder nemlig udsalg! Hendes smykker i forvejen alle ret budgetvenlige, da de fleste befinder sig på den ganske rimelige siden af 1.000 kr., så på udsalg bliver det selvsagt endnu sjovere.
Alle de smykker, der er på udsalg, kan ses her! Siden med udsalgsvarer opdateres hver dag her mellem jul og nytår, så det er en god idé at tjekke ind løbende og blive glædeligt overrasket.

Lige nu er der eksempelvis 20% rabat på alle smykker fra JewlsCPH. Det er altså et imponerende brand, synes jeg, da designeren, Mai Manniche både formår at skabe smykker, der sælges i stormagasiner af studerende med et beskedent budget, men hun frembringer også vanvittigt dyre kostbarheder af guld og ædelstene, som bæres af HKH Kronprinsesse Mary og hendes slags.
Der er faktisk OGSÅ 20% rabat på en masse smykker fra RebekkaRebekka, som er perfekte til den lidt mere rå attitude. Jeg elsker deres øreringe, som er gode til lige at sætte standarden på et hverdagsoutfit, hvor man eksempelvis har skrabet håret tilbage, som jeg ynder de dage, hvor det ej er vasket.
OG der er rabat på det fine Anton-armbånd, som Anne Hjort selv har designet til ære for sin lille søn af samme navn!

Det, der ses på billedet øverst, er en blanding af mine yndlings-smykker og nogle af dem, jeg synes, man bør kigge ekstra på i anledningen af A-hjorts svedige udsalg. Det er ikke alle de smykker, jeg har på, der er på udsalg, men man kan jo altid lade sig inspirere. 😉

Øverste række:
1. Festlig ørering fra Carré, som kan tilsættes alle andre øreringe. Så titter den bare fint ud under øreflippen.
2. Super-cool signet-ring fra RebekkaRebekka.
3. Den ene af mine to elskede cuffs fra Zabel! Altid et festligt islæt til ethvert outfit!
Midterste række:
1. Enkelt og fin halskæde fra Pico, som lige nu er på udsalg.
2. Min anden elskede cuff fra Zabel. Denne er faktisk min favorit, fordi den ikke er så tung som den anden.
3. Det fine Anton-armbånd, som Anne selv har designet.
Nederste række:
1. Lang halskæde fra Stine A, som Jon gav mig i julegave sidste år.
2. Lækker ear-stud fra Stine A til en yderst rimelig pris.
3. Badass ring, som Lisbeth Østergaard har designet til fordel for ‘Jewelry for a Good Cause’.

Indlægget er sponsoreret af A-hjort.