15666148_10154520333196886_829930607_n
YES, mand! Endelige er det lykkes for mig at overtale Jons gode ven, den charmerende, karismatiske, grineren og nydelige Dar Salim til at agere hunk i ‘Ugens’ selvsamme!
Dar kender jeg gennem Jon. Så vidt, jeg husker, mødtes de to til ret mange af de samme castings, og til sidst gav de sig til at drikke kaffe. Og spille FIFA. Dar gav i bryllupsgave Jon og mig en middag, og det var planen, at den skulle indtages d. 22. februar 2014. Men en halv time før, vi skulle have været afsted, aflyste jeg, fordi jeg følte mig så ualmindeligt gravid, træt og ukampdygtig. Det første var jeg så sandelig også, men heldigvis ikke det sidste, for præcis tyve minutter efter, at vi havde meddelt Dar vores aflysning, gik fødslen af først Berta og siden Hugo i gang. Så hvis jeg ikke havde aflyst, var der et gulv i en 6A, der var blevet umanérligt gennemblødt. Men på den anden side – den bus kører faktisk også ud til Riget, så da kunne vi da have sparet en ambulance. 😉

Men hvorom alting er! Dette her skal jo ikke handle om mig, men om Dar! Dar, som fra d. 19. januar 2017 kan nydes på det kæmpestore lærred i filmen ‘UNDERVERDEN’, hvor han spiller hovedrollen som hjertekirurg slash badass. Pænt fed kombi, som jeg tror nok skal lokke pænt mange damer i biffen!

Nu skal jeg nok klappe kaje og overlade ordet til Dar!

Alder: 39!
By: KBH
Højde-vægt: 180 – 75
Stjernetegn: LØVE
Kæreste: Her vil jeg gerne svare klart og tydeligt JA! Jeg mener NEJ! Jo! Elller jeg mener… Du ved!
Stilling: Skuespiller
Fritidsinteresser: LAANGE gåture, hvor man snakker om følelser. Nej, undskyld… Venner, mad, alkohol, træning.. I vilkårlig rækkefølge. Og Netflix. Og HBO.
Farvorittøj: Det skifter. Perioder med jeans/t-shirt/joggingtøj (sorry), og så pludselig jakkesæt!
Livret: Mange! Små friske retter man kan dele. Østers, bøffer, vietnamesisk, japansk.
Bedste feriested: Er ikke nok på ferie. tager snart afsted. Spørg mig om et år. Jeg mener det. Tager afsted om lidt.
Det tænder jeg på: Kvinder?
Tre ting, jeg ville tage med på en øde ø: Jeg gider ikke være på en øde ø.
Mig selv med få ord: Far til min søn. En mand. MEGA sjov. Virkelig! plus ca 1100 dårlige ting jeg ikke gider fortælle.