balloons-photography-wallpaper-1
Hvis jeg skal nå at offentliggøre vinderne af julekalender-konkurrencerne ‘mellem jul og nytår’, som jeg skrev, så er i dag sgu da vist at betegne som allersidste chance!
Der er gået totalt juleferie i den hjemme hos os. Ungerne sover til kl. 8 stort set hver dag, og hver eftermiddag sover jeg lur sammen med dem på fold-ud-madrassen på deres værelse. Det er simpelthen så hyggeligt at falde i søvn mellem de to små mennesker, hvor Berta ligger og krammer syv sutter, mens Hugo nusser mit hår for at falde i søvn.
I aften skal vi, som beskrevet, hjem til Nina og Kopierne, hvor den står på Lasagne & Champagne. Førstnævnte til børnene og sidstnævnte til de voksne. Det bliver noget med store morgensko, pyjamas, gode film og et enkelt glas i sofaen, mens I andre fryser numserne i laser i jeres Spanx og stiletter, hæhæ. 😉 Sorry, men jeg føler vitterligt, at jeg har opfundet den dybe tallerken ved at insistere på sofahygge nytårsaften!

Men lad os nu komme til de vindere! I har alle modtaget en mail eller en besked på Instagram her til morgen og er blevet fundet via lodtrækning. STORT tillykke med jeres præmier!
Hvis man ikke har vundet hos mig, kan man jo passende lige se, om man skulle have været heldig hos Christina. 😉

Fineste smykker fra Pilgrim: Nikoline Jepsen
Valgfrit sæt undertøj fra Femilets ‘Feel Soft’-kollektion: Betina Enggaard
Et års forbrug af Estée Lauder-produkter: Trine Lund Niegel
Skønhedsprodukter og makeup fra Yves Rocher: Michala Frederiksen
Et flot spejl fra Less Vegas: Cecilia
To fine Alvar Aalto-vaser fra Iittala: Nanna Lærke
Et FuelBox-spil: Ditte Vestergaard
Armbånds-mix fra A-hjort: Rikke W.J.
Printer fra Epson: Mathilde Strandberg