skaermbillede-2017-01-30-kl-20-13-14
Nu har jeg jo efterhånden kørt med de her 10 facts omhandlende mere eller mindre imponerende, interessante eller ækle fakta om mig selv. Jeg synes, de er ret hyggelige at forfatte, og jeg kan se på mine statistik-programmer, at I derude synes, de er hyggelige at læse. Win/win!
Nu har jeg jo ingenlunde opfundet konceptet, og jeg er ej heller hverken den første eller den eneste blogger, der har benyttet mig af den finurlighed af et indlæg. Derfor vil jeg lade mig inspirere endnu en gang. Jeg har nemlig set, at andre bloggere har fået deres mor, deres samlever eller sågar deres søster til at forfatte fact om dem – for ligesom at give konceptet lidt kant. Og det vil jeg da også! Og Jon er heldigvis mega-game.

Problemet er så imidlertid, at han ikke kan finde på en skid. Han siger, han elsker mig over alt i verden, men når det kommer til små detaljer om min persona, er manden blank som en nypoleret Mazda. Til gengæld er han vildt hurtig til at vaske op og husker altid at købe æg, inden vi løber tør, så han er tilgivet.
Derfor har jeg besluttet mig for at vende konceptet lidt på hovedet og beder derved jer, kjære læsere, om hjælp.
Hvad kunne I tænke jer (om noget?) at spørge Jon om – om mig? Hvad kunne I godt tænke jer at høre om mig fra hans perspektiv?
Hvis I er game, lover han til gengæld at være ærlig! Fyr løs i kommentarfeltet – det kunne være så hyggeligt! Og ret spændende for mig af ret mange årsager, selvsagt. 🙂

Hav lige en dejlig mandag aften! Der er en hel uge, til mandagen vender retur, så det er om at udnytte muligheden! <3