1. Jeg bliver altid lidt trist, når jeg bruger et af de rigtigt fede numre på min NemID. Eksempelvis 299992. Især, hvis det er på en kedelig overførsel.
  2. Jeg kan aldrig få mig til at smide min gamle kalender ud, når et år er gået. Selvom jeg jo aldrig kigger i den igen. Nu har vi bare lige haft sådan et tæt forhold i et helt år! Og derfor virker det koldt bare sådan at forkaste den for en ny, yngre og mindre rynket model.
  3. Jeg drikker mellem 2 og 3 liter vand hver dag, når jeg er på kontoret. Så har jeg altid en kande stående på bordet, og når den er tom, passer det for det meste med, at jeg skal tisse, og så kan jeg lige fylde den ved samme lejlighed. Med vand, altså.
  4. Jeg får stress af, at kvinder i actionfilm aldrig sætter håret op, når de skal på dræber-mission! Jeg kan end ikke koge havregrød uden hjælp fra en hårelastik.
  5. Jeg lavede den fejl forleden at sige til Lotte, at jeg ikke riiiigtigt kunne mærke de armøvelser, hun sidst gav mig, da vi skulle lave nyt træningsprogram. Det resulterede i, at jeg i denne weekend knap har kunne mærke mig selv.
  6. Jeg har et problem, når det kommer til ‘Scandal’ på ViaPlay. Forleden så jeg et kvarter i bussen på vej ud til IKEA! Jeg er besat af den serie!
  7. Vi har sat et kæmpestort verdenskort op på væggen i stuen og har tænkt os at sætte nåle i alle de steder, vi har besøgt som familie. Next stop: Mexico…!! ?
  8. Jon har premiere på Det Kongelige i morgen, og i stedet for at være træt af at skulle være fanget i sofaen hver eneste aften i to uger, har jeg nærmest sommerfugle i maven over al den ‘Scandal’, jeg skal se! Seriøst – problem!
  9. Blev lige afbrudt i denne liste for at danse til Rasmus Seebach med Jon og Krapylerne inde i stuen. Fucking hyggeligt!
  10. Vi skal have kylling i aften! Sorry, kunne simpelthen ikke finde på en tiende ting. ? Men hey, det er sådan en lækker Løgismose-sag!

Med ønsket om en dejlig aften til jer, der kunne finde på at læse med. Jeg er vild med jer! Og med søndag. Og med min familie. Og ret mange ting lige nu. ❤️