Som teksten på billedet herover bevidner, er det taget for fem år siden. Og jeg kan ikke finde ud af, om jeg synes, det er helt vildt crazy eller meget normalt.

Det var Jons og mit første fælles nytårsaften. Vi boede endnu ikke sammen, og da vi tog hjem til min lejlighed på Nørrebronx for at sove efter festen, var der nogen, der havde sparket døren ind til min lejlighed og stjålet min computer og verdens ældste og mest bulede PH-lampe. Og fem år senere er vi gift og har to børn. Ingen sammenhæng i øvrigt. ?

Jeg har lige skrabet ti facts sammen, der handler om mig og lidt om de andre i Lei Lange-familien. Here goes!

1. Seriøst, HVER gang jeg låser min cykel, rammer jeg en af egerne. Det burde statistisk set ikke være muligt, da pladsen med luft er markant større! 

2. I juleferien sagde ungerne ‘Jeg elsker dig’ til hinanden for første gang, og jeg sad bare uden at blinke i to minutter for ikke at lade øjeblikket passere.

3. I går var Jon og jeg i teatret Republique til forpremiere på Shakespeare-dramaet ‘Et Vintereventyr’. Det var sindssygt flot og godt udført, men jeg føler mig altid lidt som med i en parodi, når nogen på en scene taler shakespearesk.

4. Desuden kørte vi i taxa med en chauffør, der viste sig at være far til en fyr, jeg så lidt til, før jeg mødte Jon! Det endte med et ret akavet øjeblik, hvor chaufføren ringede sin søn op og stak røret til mig. Og han sad vist hjemme i sofaen med armene om sin kone og var ikke vildt meget i humør til at få sit gamle booty call i røret… ?

5. Jeg får røde knopper, hver gang nogen bruger hashtagget #blessed på et selfie på Instagram.

6. Jon skal fra på søndag og en uge frem filme en zombie-kortfilm i CITY2. Jep!

7. Jeg har stor optur over, at der allerede kun er godt fire måneder til, at vi begynder at kunne bruge kolonihaven igen, nu da vi har fået installeret varmepumpe!

8. Berta sagde i morges, at når hun bliver stor, vil hun være mig og have to babyer inde i maven. De skal hedde Rider (ham fra Paw Patrol) og Vitus (min venindes 8-årige søn, som ungerne elsker, fordi han er så stor og sej og alligevel gider lege med dem hver gang, de ses). 

9. Hugo sagde ved samme lejlighed, at han vil være cirkusmand. Det tolker jeg som et udtryk for, at han vil gå sin far i bedene.

10. Det er i løbet af julen gået op for mig, at mine unger nu er så store, at jeg har helt almindelige samtaler med dem. Jeg gør mig ikke længere umage med at formulere mig, så de forstår mig – det gør de bare. Og det er pænt mindbloving!

Med ønsket om en skæppeskæn aften! Uanset om man skal på druk, på rov, på skrump, på grisestien eller bare ligge på sofaen. ?❤️