Mette Marie Lei Lange (foto: HEIN Photography)
MM fryser …

I mandags brugte jeg den første halvdel af dagen i selskab med Anders Heinrichsen aka Hein Photography. Han er skuespiller og har for nylig kunne nydes i både Bedrag, Fuglene Over Sundet, Dicte og Badehotellet, og mellem optagelser har han efterhånden taget billeder af de fleste af sine kolleger.
Han er den, jeg bedst kan lide at få taget billeder af, da han ikke er sådan en typisk fotograf. Han er en super-sympatisk menneskenørd, som kan lide at fotografere folk, fordi han synes, det er sjovt at finde frem til “dem, de er” inde under al den akavethed og nervøsitet, mange af os har, når vi står foran et kamera. Derfor føler jeg mig knap så meget som en klaphat, når jeg på anden time stadig ikke rigtigt kan huske at vende ansigtet mod lyset og ikke spænde i læberne.
Til sidst havde han taget noget, der minder om en million billeder, og jeg endte så med at stå tilbage med fem, der kunne bruges. Totalt spild af tid, hvis ikke det var fordi, det var skidehyggeligt og spild af papir, hvis ikke det var fordi, det hele foregår digitalt.
Udover de fem billeder, jeg bedst kunne lide, bad jeg også Anders sende mig de dårligste. Det er ganske enkelt som oftest ret grineren. Døm selv her. 🙂

Mette Marie Lei Lange (foto: HEIN Photography)
MM er begyndt til korsang …
MM er fuld og prøver at fløjte ...
MM er fuld og prøver at stjæle et kys  …
Jeg kalder billedet: Overrasket MM opdager, at hun trænger til en bikini-wax ...
MM opdager, at hun viiirkeligt trænger til en bikini-wax …