Nu ved jeg godt, det også handlede lidt om kluns i går, men det kommer altså liiige til at handle lidt mere om kluns i dag. Jeg har nemlig lige fået en mail, der forkynder, at Boozt KUN I DAG har 50% rabat på ALLE varer fra efterårs- og vinter-kollektionerne hos Baum und Pferdgarten, 2NDDAY, Ilse Jacobsen, Custommade, Day Birger et Mikkelsen og Designers Remix og flere andre. Og det kan jeg jo ikke lade være med at synes er lidt sjovt …
Det er jo i bund og grund noget rod, som startede under finanskrisen. Det her med, at brands’ene blev tvunget til at starte udsalg tidligere og tidligere, og nu er vi altså havnet dér, hvor vintertøj er på udsalg, når vi har allermest brug for det. Det er jo kanon for forbrugeren – men selvfølgelig ikke fedt for tøjfirmaerne. “I gamle dage” fandt vinter-udsalget sted i foråret, og så købte man ind til den kommende vinter. Men i dag kan man simpelthen få fat i hele Designers Remix, Baum und Pferdgarten og en række andre fede brands’ allermest relevante varer lige nu – til halv pris.
Det bedste er, at mange af sagerne altså SNILDT kan bruges i den sæson, vi snart tager hul på, også. Så der er tale om gode investeringer til en billig penge. Jeg har fundet de ting, jeg helst selv ville kaste penge efter, herunder, og hele udvalget kan ses her!
day2163122466_understatedbla
Den her FEDE nederdel købte jeg for et par måneder siden – til fuld pris, altså. Støn. Nu kan den købes med 50% rabat her.
2da2168130343_snowblue
Den her fine skjortekjole fra 2NDDAY kunne jeg altså også ryge på! Tænker, den er ret fint til forår med hvide sneakers, og Jon har for nylig gjort mig opmærksom på, at jeg har seks par hvide sneakers … Så jeg må hellere købe den kjole! 😉
cmm164316108_canthraciteblack
Den her fine sag fra Custommade er også langtidsholdbar og anvendelig både sommer og vinter. Og den fås til halv pris her!
day2163310418_cmediumgreymel
DAY har lavet den her sweater i fire forskellige farver, og dét kan jeg sgu godt forstå! Vildt pæn! Og ganske rimelig i pris, når man sådan slår halvdelen af!
2da2163724350_unblackdenim
Mørke, højtaljede jeans kan bruges året rundt, og det er om at nappe dem, når de er på halv pris – som her! 🙂
whd701612183_cblack
No Violence – FUCK ja! Her!
day2163240547_mais
Ret fed tee, der fås i to nuancer her. Ret fin på sommerbrun hud også, tænker jeg. 😉