I næste weekend skal Jon og jeg med til Robert-prisuddelingen her i Kongens København. Det har vi, som billederne ovenfor viser, været fire gange før. Første gang var vi med, fordi Jon sammen med resten af holdet fra ‘Alle For Én’, var nomineret til en pris (som de vandt!). Næste gang vi var med, havde han en lille-bitte rolle i TV-serien, ‘Shit Happens’, hvor han spillede en pisse-irriterende coach-type, der snaver med über-lækre Stephania Portalivo. Sidste år var vi med, fordi han havde en rolle i ‘Sommeren 92’, som var nomineret til en flok priser, og så talte vi om, at vi nok ikke skulle tage med i år. Han er ikke med i noget, der er nomineret til noget, og er det måske lidt taber-agtigt sådan at nasse på andre menneskers fejring, så derfor tænkte vi, at vi ville være fede og blive hjemme.
Oooooog det droppede vi så. 😉 Vi elsker nemlig Robert-festen! Det er en super-fin prisuddeling, jeg har en undskyldning for at klæde mig fint på, vi møder en masse af Jons kolleger, som alle sammen er skidesøde, og så er der fri bar til efterfesten! Så vi har købt to billetter, og min søster har lovet at sidde krapyl-vagt!

Jeg havde en plan om, at jeg ville tage min gode, gamle Ganni-kjole på, da den har en lille hals, lange ærmer og en masse glimmer, hvilket fjerne fokus fra det faktum, at jeg er dejfarvet og har bløde arme. Men da jeg så lurede på billederne ovenfor, fandt jeg ud af, at den havde jeg altså på sidste år … Derfor er jeg nu gået på jagt efter en ny kjole!
Jeg har ikke lyst til at skulle ud og låne en fancy galla-kjole, når jeg jo ikke er nomineret eller gift med nogen, der er det, og det ville passe mig fint, hvis kjolen kunne bruges igen en anden gang i en mindre flashy kontekst.

Jeg har samlet et par (synes jeg) ganske fine forslag her, og input modtages gerne, hvis man skulle have lyst. Og HVIS der så er nogen, der føler sig inspireret til selv at køre kortet selv, så er det natullervis også en mulighed. 😉

Linksene herunder indeholder affiliate og dermed reklame.

fc71hdw_cblack
Den her fra French Connection ligger lige nu højst på min hitliste. Jeg ved godt, den ikke er så galla-agtig, men jeg synes virkelig, den er pæn med det der mesh-stykke på brystet! Sådan noget har jeg aldrig haft på før, så det er sgu da måske nok på tide! 🙂
prwv38xz82qxy82q_springsand_xw7ti
Den her kunne altså også godt være et hit, tænker jeg. Især hvis man nu liiige hopper en tur i noget spraytan-center først. Og så er den også god til sommer – eeeller hvis man måske lige skulle et smut til Mexico om tre uger, gnæk, gnæk … 😉

hug50333370_black_001
Den her fra Hugo Boss er altså også ret nice. Dejligt tildækket, så man ikke kan se, hvor bleg, man er, men stadig festlig med bare skuldre og det lille peplum-skørt. Heller ikke lang, men come nu on. 😉

drx11357_navy_106
Ja, jeg er så åbenbart ikke så optaget af, at kjolen skal være lang, kan man fornemme, for den her sag fra Designers Remix, som fås i tre farver (hvoraf to af dem virkelig ligner hinanden) er sgu da også en værdig løsning!
fc71hfc_cblack
HVIS jeg nu alligevel køber ind på det der med, at jeg så ikke hopper i lang kjole, så er den her da også fin, right? Især med tanke på, at det ikke gør noget, at den kan bruges igen!