Billedet er taget af HEIN Photography.
Billedet er taget af HEIN Photography.

Jeg er ret stor fan af at være blogger. Det er sgu godt for mig! Det er det sjoveste job, jeg endnu har haft! Jeg har igennem de sidste tre år, hvor jeg har blogget (to af dem på fuldtid) haft en enkelt “blogger-krise” – og den gik ned sidste år omkring på samme tid, hvor jeg besluttede mig for ikke længere at vise ungernes ansigter. Derefter fulgte så en mindre krise, hvor jeg savnede at vise mine lækre unger (længe leve kvinde-logik!), men det seneste halve år synes jeg, jeg er landet ret godt i det hele igen og har fundet min egen måde at gøre tingene på.
Der er maaange fordele ved mit “job”, og i dag har jeg lyst til at dele nogle af dem.

 1. Fællesskabet
  Der er nogle gange folk, der spørger, om det ikke kan blive en kende ensomt at leve af at blogge, og det kan det sagtens. Det er eksempelvis også en af grundene til, at jeg elsker mit kontorfællesskab, Tinnitus, hvor jeg har 14 fine kolleger, som laver alt muligt andet end mig, hvilket er vildt inspirerende.
  Men det at blogge er også det mest sociale job, jeg nogensinde har haft – næst efter dengang, jeg var bartender, måske. Jeg deler min hverdag, og I, der læser med, deler lidt af jeres retur i kommentarer og mails, og det gør mig høj hver dag. Hvis kommentarfeltet ikke fandtes, ville jeg ikke være blogger. End og story.
 2. Friheden
  Med det mener jeg ikke kun det, at jeg kan tage på ferie, når økonomien og min husbonds tid tillader det, men også friheden i, at jeg selv bestemmer, hvad jeg skal skrive, og hvornår jeg skal tage til møde, hvornår jeg spiser frokost, og hvor jeg i øvrigt sidder henne, når jeg arbejder. Det føles så rart at vågne op om morgenen, kigge på en helt nøgen dag og vide, at alt det, jeg putter ind i min arbejdstid, er noget, jeg selv har besluttet. Der er ingen chef, der har sagt, at jeg ikke må tage til et event, at jeg SKAL deltage i et eller andet møde, eller at jeg skal skrive om et bestemt emne. Dét føles som frihed!
 3. Øjenhøjden
  Dengang jeg arbejdede for ELLE, skulle jeg nogle gange lige rette ryggen og tale ordentligt, når jeg var ude til arrangementer for at repræsentere mit job. Det behøver jeg ikke mere … 😉 Jeg kan VILDT godt lide, at jeg skriver fuldstændig med min egen stemme nu, hvis man kan sige det sådan, og derfor er det altid meget ubesværet for mig at møde nye mennesker. Også folk, der læser med på bloggen, når heldet er med mig på Strøget i ny og næ. Der går ret hurtigt hygge og jokes i den, og det gør mig så glad hver gang.
 4. Stoltheden
  Jeps, jeg er stolt af min blog! Jeg er stolt af, at der er så mange, der læser med, og at jeg kan leve af at blogge. Desuden synes jeg, at jeg (imellem navlepilleriet og hverdags-leverpostejen) i ny og næ har forfattet nogle ret gode indlæg, hvor jeg har fået beskrevet nogle af den ting, jeg selv har tænkt, følt og oplevet, som nogle af jer, der læser med, har kunne bruge til noget. Det gør mig STOLT! Jeg tør godt sige, at jeg har fået mere selvtillid, efter at jeg har startet bloggen.
 5. Eftertænksomheden
  Fordi jeg skriver om mine hverdagstanker, tænker jeg (endnu mere) over, hvad der sker omkring mig, og hvorfor jeg har det, som jeg har det, end jeg gjorde før. Og det er faktisk ret givende. Jeg sætter endnu større pris på de ting, der er gode i mit liv, fordi jeg tit netop sætter ord på, at jeg er glad for de ting, jeg nu engang er glad for.
 6. Hukommenlses-assistance
  Det er virkelig fedt at kunne gå tilbage i arkiverne og se, hvor gamle ungerne var, dengang jeg stoppede med at amme, første gang de sov på eget værelse, vores første ferie sammen og så videre. Det kan være svært at huske alle de små og store ting, der sker hele tiden, men jeg har en unik dagbog, hvor rigtigt mange af dem er noteret, og det er altså guld værd!
 7. Interessen
  Jeg havde forleden et møde med tre (skidesøde, i øvrigt) piger fra et bilfirma om et eventuelt samarbejde. Mødet varede i halvanden time, og i den tid talte d’damer helt utroligt meget om biler, ekstra-udstyr, forsikringer og en masse andre ting, som jeg synes er spændende nok. Til et vist niveau. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, at al den viden, disse piger havde om biler og diverse, måtte overstige deres interesseniveau. Og det havde de selvfølgelig måtte sætte sig ind i, fordi det er deres job. Ligesom at jeg måtte forstå ting og sager, dengang jeg var digitalredaktør på ELLE. Og sådan er det ikke mere! Mit arbejde består jo vitterligt i at foretage mig og skrive om ting, jeg synes er OPTUR! Det er knag’me priviligeret!
 8. Tiden
  Og så er der selvfølgelig tiden. Den tid, jeg har i overskud, fordi jeg de fleste dage kan nøjes med at arbejde fra klokken 9 til 15 og også kan nappe en fridag i ny og næ, og hvor jeg så kan være sammen med min familie. Det. Er. Så. FEDT! Det er ganske umuligt at sætte en høj nok pris på.
 9. Afstanden mellem mennesker
  Efter at jeg har startet min blog, er det blevet endnu mere tydeligt for mig, hvor meget vi alle sammen har til fælles. Når jeg får kommentarer fra jer, der læser med, kan jeres hverdag være ganske forskellig fra min, men der er altid ting, der overlapper. Humor, tit. Og når man har humoren til fælles, er der sgu ikke lang vej hjem. 🙂
 10. Kvinde er kvinde bedst
  Dengang jeg havde LADY-LOGEN, var vores ordsprog ‘Kvinde er kvinde BEDST’! Vi ville katteklør til livs og erstatte dem med highfives, og I, der følger med er på min blog, ville alle sammen være yderst værdige medlemmer af logen! Shit, hvor er der megen god karma, når jeg kaster mig ud i et eller andet, deler noget eller tropper op på den røde løber med en motorvej af en kavalergang. 😉 Jeg er på røven over den opbakning, jeg møder, og det er også derfor, jeg altid krammer jer, der stopper mig ude i verden og siger, I følger med på bloggen. Girl power! Jeg elsker det!

Så tak igen, kære arbejdsgivere! Selvom det jo ikke er jer, der i bogstaveligste forstand betaler min løn, er det jer, der læser med, som er grund til, at jeg kan leve af at blogge. Og i endnu højere grad er det jeres skyld, at jeg har lyst til det! Så tak fordi, I læser med, kommenterer, deltager, siger hej på gaden, til tider deler lidt af jer selv og i øvrigt finder jer i, at jeg i oktober 2014 gik linen ud og valgte at begynde at tjene penge på at blogge.
I LOVE YOU, og jeg er meget taknemmelig! 🙂