plane-flying-over-the-island-tropics-sea-beach-hammock-the-plane-flying-over-the-island-tropics-sea-beach-hammock
Så er det FANDME nu!
Sidste år fik vi noget af et pjosk, da ferien startede med et hospitalsbesøg og sluttede noget brat med en indlæggelse på et kommunalhospital i Sri Lanka. Efter den omgang små-svor jeg højt og helligt, at jeg ikke skulle længere end måske en tur til Flensborg med ungerne, før de var blevet MINDST 15.
Heldigvis har jeg en koncentrationsevne som en spånplade, så sådan skulle det alligevel ikke være.

I sommer var vi på campingtur i Kroatien, i november var vi på smuttur i Barcelona, og nu er vi altså helet så meget, at vi flyver først til Düsseldorf og derefter sætter os på et fly, der taget TOLV timer om at fragte os alle fire (og en del andre også) til Mexico! Skibet er ladet med iPads og i massevis af downloadede videoer samt godt humør og stor optimisme, og når vi lander i aften, er klokken 21 i vores hoveder, men 15 om eftermiddagen på mexikansk. Derfor bliver opgaven for Jon og mig at få Krapylerne gelinde igennem lufthavnen og hen på hotellet så hurtigt som muligt, og så er jeg ret sikker på, at udsigten til pool, hygge og solskin nok skal holde dem vågne til i hvert fald kl. 18.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSom nævnt i dette indlæg skal vi bo i Playa Del Carmen i de første ni dage. Så tager vi til øen Cozumel i fem dage, og derefter tilbage til det samme hotel i Playa Del Carmen i de sidste fem dage. Efter vores lidt for spændende eventyr i Sri Lanka, hvor Hugo blev syg langt ude på landet, og vi derfor måtte ty til det lokale hospital, som ikke helt kendte de standarder, vi er vant til hjemmefra, er jeg ret glad for at skulle bo i en stor by denne gang. Der er gode hospitaler i Carmen, og hvis uheldet skulle være ude, mens vi er på Cozumel, er der også fine hospitaler og klinikker der. Nu håber og satser vi selvfølgelig på det bedste, men brændt barn lugter som bekendt ilde, så jeg har denne gang lavet mit forarbejde. 🙂

De eneste planer, vi har for dagene, er, at Jon skal tage et dykkercertifikat, og at jeg skal sove lur med ungerne hver dag i hvert fald de første to uger. Jeg har nemlig opdaget, at når jeg har gjort det i vores andre ferier, oplever jeg mig selv og faktisk også selve livet (hvis jeg må være så frivol) fra en ny side den sidste uge. Jeg kan atter høre fuglesang, jeg begynder at synge i badet, og jeg har overskud til også at cracke jokes sidst på dagen. MM som udhvilet!

Hvis nogle af jer, der læser med, har været i Playa Del Carmen eller på Cosumel og har gode idéer, vil jeg meget gerne høre dem! Flere har sagt til mig, at vi skal tage til Tulum, og det skal vi nok! Men jeg vil altså også gerne opleve den by, vi nu engang har valgt at tage til. 🙂 Så tips til børnevenlige strande, MM-venlig shopping og det bedste dykkerkursus til Jon er KÆRkomment!

ÅÅÅÅH, jeg glæder mig! Wish us luck, så er I søde, og så lover jeg at tage solskin med hjem! <3