Vi har ikke været helt gode nok til at besøge farfar i Gilleleje. Han bor i et dejligt hus, han selv har bygget det meste af, og det var i hans have, at Jon og jeg for snart fire år siden holdt bryllupsfest. Problemet er, at uanset hvordan man skærer den, tager det mega-langt tid at komme til Gilleleje, og vi har ingen bil. Og  farfar har kun motorcykel. Så vi skal først med tog, så med lokalbane og til sidst gå. Det tager os to timer at nå i hus både ud og hjem hver gang, og den kan være svær at overskue med Krapylerne på slæb.

Men! Farfaren har indrettet den fineste aneks til sit hus, som han i det daglige anvender til Bed and Breakfast for turister. Og han har to børnesenge og ditto stole. Og nu, hvor ungerne lidt bedre forstår begrebet ‘transport’ og ikke længere ligestiller busser og toge med fængsler, er det hele meget nemmere og meee overskueligt, så vores nytårsforsæt er, at vi skal herop noget mere! Der er nemlig masser af natur og ikke særligt mange biler, og der er heller ikke langt til havet, stranden og Kanal Kiosken på havnen, som i sommerhalvåret sælger psykopat-store is!

I dag er jeg en lille smule tømmerramt efter lidt for meget champagne og lidt for få timers søvn, og min svigerfar serverede her til aften det, jeg døbte “en færgemenu deluxe”, nemlig perlehøne med bølgede pommes frites og remoulade, og så diskede han satme også op med seks dåsecolaer, hvoraf jeg allerede har taget liv af langt over halvdelen. 

Om lidt skal Krapylerne i seng, og så har Jon og jeg planlagt at se ‘Austin Powers’ på iPad’en foran pejsen, mens vi ondulerer lidt flere af de Magnum Mini-is, min svigerfar også havde investeret i.

Chilleleje for the win! ??

Og hey, hvis man også er typen, der holder weekend i sofaen, kan man eventuelt stikke snuden forbi Boozt, der i denne weekend giver 15% rabat på en masse nyheder! Hvis man vil shoppe noget til sin mand i anledning af Valentines Day (så ankommer det på tirsdag!), så skal man klikke her! Er man mere til ego-shopping (like me!), så skal man klikke her. Og hvis man har unger, kan man med fordel klikke her!