4l3a4661 4l3a4671
I dag er ret meget en kontor-dag i mit lille Lange-liv! Jeg har lang arbejdsdag, hvilket vil sige, at Jon har stået for krapyl-afhentning i børnehaven og ligeledes står for resten af deres pasning og forplejning dagen ud. I mellemtiden sidder jeg hér på min pind og laver praktiske ting. Jeg har haft et par møder, har spist en stor frokost (for en gangs skyld fik jeg købt ind) og har svaret på en masse mails.
I går delte jeg et billede på Instagram, hvor jeg gjorde opmærksom på, at jeg søger en assistent, som kan hjælpe mig med alt det praktiske hver mandag. I løbet af en time modtog jeg 18 ansøgninger fra 17 kvindfolk og en enkelt mand, og disse har jeg læst, grinet af (fordi de er sjove!), været på røven over (fordi de alle sammen er dybt overkvalificerede og virker mega-søde), og så har jeg fået skrevet og inviteret et par stykker til en foreløbig samtale.
Desuden har jeg shoppet sandaler og sneakers til ungerne på tilbud, da det gik op for mig, at vi altså smutter (hvis man kan kalde en flyvetur på 12 timer at “smutte”) til Mexico på onsdag, hvor der er 30 grader, og de ejer pt kun ting med for i.
I går havde Christina sit mega-seje kamera med på kontoret, fordi jeg skulle tage et billede af hende, hvor hun arbejder, til dette indlæg. Kameraet kan stille skarp på den person eller ting, man fotograferer, og så gøre alt andet i baggrunden sløret. Og når man trykker på det, lyder det totalt som sådan nogle, de bruger på den røde løber!
Hun napsede også et par stykker af mig – jeg kan således her i indlægget nydes i min guldbluse fra Stine Goya (fra sidste år) og bukser fra Zara (ligeså).

Med ønsket om en dejlig eftermiddag og aften! Jon og ungerne er vist nok taget i Ørstedsparken for at afprøve de kælke, vi købte sidste gang, de sneede, og jeg har ringet til ham fire gange fordi, jeg overvejede at droppe arbejdet og tage forbi. Det er lidt hårdt at gå glip af! Jeg satser på sne igen i morgen. 🙂

4l3a4678