Jeg var på mit livs måske sjoveste date i går (undskyld, hvis jeg fornærmer nogen nu, for jeg har sgu været på en del, hehe …).

Faktisk havde jeg i starten af dagen planer om at aflyse min deltagelse i årets Robert-ballade. Jeg hoster stadig og var så pokkers træt, og jeg var ingenlunde i humør til kjole og højt hår. Men jeg fik en lur, og Jon gav udtryk for, at han rigtigt gerne ville have, at jeg tog med, hvilket jeg egentligt synes var meget fedt, da han jo lige så godt kunne have opted for en aften med drengene. Jeg tog dog alt for langt tid om at lægge makeup, så da Jon stod ude i gangen med jakke på og skreg “Koooommer du?!”, havde jeg stadig bar overkrop og kunne overhovedet ikke finde den Wolford-top, jeg ville have haft på. Derfor hoppede jeg i en bodystocking, jeg købte for 29 kr. i American Appearel dengang, vi var i New York, som jeg faktisk aldrig har haft på før. Faktisk har jeg aldrig haft en nedringet trøje på før – overhovedet! Jeg halede min søster ind i soveværelset og bad hende være hudløst ærlig i forhold til sin vurdering af mit outfit, og hun sagde, at hun synes, jeg så superfin ud. Jeg kunne ikke helt lade, om hun mente det, så jeg tøffede ud til Jon for at få hans mening, og da jeg trådte ind i køkkenet, døde han lidt. I al beskedenhed. Han så på mig, som om jeg var en burger på en benhård tømmermands-dag eller en isblå swimmingpool midt om sommeren, og så var beslutningen truffet! Fra at være tvivlende og føle mig måske lidt for et-eller-andet i min semi-transparente top, følte jeg mig som den flotteste kvinde i hele verden, fordi min mand så sådan på mig. Det er fandme en fed følelse, skulle jeg hilse og sige!

Det sjove er, at jeg faltisk havde toppe og trøjer, der minder om den her, da jeg var i starten af 20’erne. Dengang vejede jeg 5-7 kilo mindre, end jeg gør nu, og jeg ville sikkert have set fin ud i dem. Men jeg brugte dem faktisk aldrig, for dengang følte jeg, at den form for påklædning udstrålede noget, jeg ikke kunne bakke op. Da jeg var i starten af tyverne, var jeg slet ikke så sikker i min seksualitet, som jeg er i dag, så jeg følte, at jeg klædte mig ud. Jeg hvilede ikke i det, fordi jeg prøvede at se mere sexet ud, end jeg følte mig. Men i dag kan jeg meget bedre stå inde for det, jeg udstråler, når jeg sådan lader midterstykket af min bodystocking blive hjemme. Måske mest af alt, fordi jeg ikke mener noget med det. Jeg er ikke ude på at få opmærksomhed eller score mænd – jeg har bare lyst til, at Jon kigger på mig, som han gjorde i går. Derfor synes jeg faktisk, når jeg tænker over det, at min alder passer enormt godt til denne påklædning nu, selvom min allerførste indskydelse var den modsatte. Meget bedre, end den ville have gjort for 15 år siden. 

Jeg havde en plan om at drikke mig små-pløret tidligt, så jeg kunne gå hjem inden midnat. Første del af planen gik udmærket, men jeg glemte lige sidste halvdel, så klokken var et godt stykke over to, før jeg sad i en taxa i relativt bar røv, fordi mine læderbukser sprak med et brag, da jeg lavede et booty-drop på Jon på dansegulvet. Pludselig matchede underdelen overdelen lidt for godt, kan man sige, så jeg valgte at forlade selskabet.

I dag står den på burger og tømmermænd i sofaen, mens det offentlige varetager vores arvtageres ve og vel, og i eftermiddag har jeg overtalt Jon til at tage med på en fotoskydning, jeg komplet havde glemt, at jeg skal på. Vi havde ellers planer om en eftermiddags-biftur, men det må blive en anden gang.

Mandagen er blevet til en semi-søndag, og den vil jeg gerne bruge på at sige tak-tak-TAAAAAAK for jeres super-skide-mega-søde kommentarer på Instagram i går! Shit, mand! Det er god lady-karma! ❤️

Pssst…: Boozt har forlænget ekstra-rabat-udsalgs-koden med én dag mere, så I DAG er så altså sidste chance, åbenbart! ? Se koden og de 10 klassikere, jeg synes, man gør klogt i at investere i, her!