16467340_10154629646516886_1032204146_n
Vores køkkenbord er købt på DBA.dk, og man kan putte plader i, så der er plads til hele den pukkelryggede. Den gule stol fra Gubi er købt på et loppemarked, som Madklubben engang holdt, og skrivebordet er fra IKEA. Det samme er træstolene rundt om køkkenbordet. Tæppet under bordet er fra ELLOS, og børnestolene er fra Evomove. Vi overvejer dog, om de snart skal have TripTrap i stedet. Det er der altså noget nostalgi over. 🙂 Billedet på væggen til venstre har jeg lavet ud fra mine insta-billeder på app’en Framkalla.

Vi overvejer at lave noget house-swap i løbet af året, da vi på den måde ville kunne komme ret meget billigere rundt i verden, og derfor skulle jeg i går lige knipse nogle billeder af Langehjemmet. Og så kom jeg da lige til at tænke på, at jeg kunne dele dem her på domænet også. 🙂

Jon og jeg er på ingen måde bolig-entusiaster. Og vi er heller ikke gode til at lave mad. På stort set alle andre områder synes jeg, vi komplimenterer hinanden rigtigt godt, faktisk! Han er god til alt det hjemlige – sådan som at få købt ind, få sat lamper op, få bestilt nye pas til ungerne, få betalt forsikring og alt sådan noget, jeg udsætter i al evighed. Til gengæld er jeg ret god til at sørge for at få ringet svigermor ind, så vi kan komme på date, til at arrangere ferier, tage initiativ til sofahygge med bøffer på knæerne og champagne i glassene og så videre. Det spiller sgu ret godt!
Men hvis vi var millionærer, ville vi nok hyre en køkkenhjælp, som kunne komme hver dag og lave aftensmad til hele familien. OG en indretningsarkitekt, der kunne få vores hjem til at se dejligt og hyggeligt ud.

I december havde vi jo besøg af netop en bolig/lys-ekspert i forbindelse med mit samarbejde med Samsung. Hun satte lamper op i stuen, som siden er blevet pillet ned igen. Men det, at vi så hvor meget, det gjorde for hygge-niveauet har givet os blod på tanden i forhold til at få set lidt mere på, hvad vi egentlig mangler derhjemme. Vi gider ikke bruge formuer på møbler – vi vil meget hellere en tur på casino, på en smuttur til Nice eller spise store bøffer i det daglige. Men vi fandt alligevel nogle fine sengeborde, der var til at betale, i Ilva, og tilsat mine indkøb i Marrakech og de nye sofapuder, jeg har klikket hjem fra AliExpress, begynder det sgu alligevel at ligne noget, synes jeg! Og pludselig kan jeg mærke, at jeg ikke er helt så ligeglad, som jeg ellers plejer at bilde mig selv ind. Jeg elsker vores stue lige nu, og jeg nyyyder at rydde den helt op, banke puderne og tænde stearinlys, når ungerne er lagt i seng, inden jeg blænder op for fladskærmen og henter noget chokolade i køkkenet.

Så her er det så, Langehjemmet. Eller noget af det, i hvert fald. Velkommen til! I hope, you like. 🙂

16443697_10154629646526886_559060364_n
Jeg elsker vores køkkensofa fra Sofakompagniet! ‘Harry’, hedder han. Det føles så overskudsagtigt at have en sofa i køkkenet! Vi ville gerne have et gulvtæppe under og foran den, men det ville nok være dumt i forhold til Krapylerne i disse år. De er ret vilde med at køre motorcykel derude. Frugtskålen fik jeg af min søster, da jeg fyldte 18 år. Jeg forstår slet ikke, at jeg har formået ikke at smadre den endnu. Og jeg forstår sådan set endnu mindre, at min SØSTER gav mig en FRUGTskål!
Sådan her ser stuen ud fra køkkenet. Vi har for nyligt fået sat Jons gamle verdenskort fra IKEA op, og så sætter vi nåle i alle de steder, vi har rejst sammen med Krapylerne. Det er altså ret hyggeligt. OG så har sådan et kort jo egentlig nogle ret harmoniske farver. :-)
Sådan her ser stuen ud fra køkkenet. Vi har for nyligt fået sat Jons gamle verdenskort fra IKEA op, og så sætter vi nåle i alle de steder, vi rejser og har rejst sammen med Krapylerne. Det er altså ret hyggeligt. OG så har sådan et kort jo egentlig nogle ret fine farver. 🙂
Velour-puffen er en, Christiane S-M har designet for Sofakompagniet. Den hedder No. 4, og jeg elsker den! Især efter, at jeg købte et bad med hjem fra Marrakech, som nu står ovenpå. Det giver den lidt mere eksistensberettigelse. Pudebetrækkene på sofapuderne er købt på AliExpress. De tog en måned om at ankomme, men de var ret billige. Bogreolerne fik vi bygget af en tømrer, da vi flyttede ind. Det kostede lidt knaster, men jeg har ikke fortrudt ét sekund! <3
Velour-puffen er en, Christiane S-M har designet for Sofakompagniet. Den hedder No. 4, og jeg elsker den! Især efter, at jeg købte et fad med hjem fra Marrakech, som nu står ovenpå. Det giver den lidt mere eksistensberettigelse. Kranie-lysestagen er fra Costa Boda, og pudebetrækkene på sofapuderne er købt på AliExpress. De tog en måned om at ankomme, men de var ret billige. Bogreolerne fik vi bygget af en tømrer, da vi flyttede ind. Det kostede lidt knaster, men jeg har ikke fortrudt ét sekund! <3
Her er udsigten til ungernes værelse fra stuen. Stolen er også fra Sofakompagniet . og ja, jeg har selv købt den, hehe! Jeg er bare ret vild med mange af deres ting. :-)
Her er udsigten til ungernes værelse fra stuen. Stolen er også fra Sofakompagniet. Og ja, jeg har selv købt den, hehe! Jeg er bare ret vild med mange af deres ting. 🙂 Lampen er fra Gubi, købt ved deres årlige lagersalg. Det kan i øvrigt godt anbefales at holde øje med det – de har GODE ting til fine priser!
Lyskæden var en, vi købte, efter at indretningsdesigneren havde sat den op, og det samme er Gubi-lampen på kommoden. Kommoden har jeg købt af en veninde for 150 kr. for mange år siden, tæppet købte jeg i Marrakech i december, og billedet er et, Jon har bragt ind i familien.
Lyskæden var en, vi købte, efter at indretningsdesigneren havde sat den op, og det samme er Gubi-lampen på kommoden. Kommoden har jeg købt af en veninde for 150 kr. for mange år siden, tæppet købte jeg i Marrakech i december, og billedet er et, Jon har bragt ind i familien.
Sengebordene er fra Ilva, sengelamperne kostede 29 kr. i IKEA, den lidt cheasy plakat, som jeg ikke kunne stå for, når det nu var til soveværelset, er fra Just Spotted (det samme er rammen), og lampen og sengetæppet købte jeg i Marrakech i december.
Sengebordene er fra Ilva, sengelamperne kostede 29 kr. i IKEA, den lidt cheasy plakat, som jeg ikke kunne stå for, når det nu var til soveværelset, er fra Just Spotted (det samme er rammen), og lampen og sengetæppet købte jeg i Marrakech i december.
Coiffeusen (eller sminkebordet) købte Jon og jeg sammen, da vi var på vores allerførste campingferie sammen i Nice. Vi fandt det på et lillebitte loppemarked i en lillebitte by, og det var alt for dyrt i forhold til, hvor mange penge, vi havde dengang, men Jon tilbød at splejse. Det var det første fælles møbel, vi købte, og vi flyttede først sammen et par måneder efter. Det passer ikke særligt godt ind i vores hjem, egentlig, men vi kan ikke rigtigt skille os af med det. Skabet er bare et ordentligt lokum fra IKEA. But it does the trick. ;-)
Coiffeusen (eller sminkebordet, om man vil) købte Jon og jeg sammen, da vi var på vores allerførste campingferie sammen i Nice. Vi fandt det på et lillebitte loppemarked i en lillebitte by, og det var alt for dyrt i forhold til, hvor mange penge, vi havde dengang, men Jon tilbød at splejse, fordi jeg blev så forelsket i det. Det var det første fælles møbel, vi købte, og vi flyttede først sammen et par måneder efter. Skabet er bare et ordentligt lokum fra IKEA. But it does the trick. 😉 Billedet på væggen skal i øvrigt skiftes ud. Tror, vi skal have et stort, antikt spejl op på den væg også. Bolden på jorden har min farmor, som også hed Mette Marie Lei, hæklet for omkring 30-35 år siden, og skamlen er fra Søstrene Grene.
16469129_10154629758111886_1542596347_n
På den anden side af rummet har vi et kæææmpe-skab. Damn, jeg synes, vi har meget kluns. Men det går helt op til loftet, så på alle de øverste hylder opbevarer vi sommertøj om vinteren og omvendt. Lampen i vinduet er en, Jon fik af sin eks-kæreste (vist nok fra IKEA).