h_00273620-725x386
I sidste uge var jeg ved at gå til af FOMO, da jeg læste på Cecilies blog, at hun og Cana skulle på pressetur til New York i anledningen af premieren på den nye sæson af Girls. Både fordi, at Girls er en awesome serie, men mest fordi, de skulle til New York i tre dage! Tre er det perfekte antal dage for mig, når jeg skal væk fra ungerne. Da får jeg ro på, får ladet op, når lavet nogle MM-ting, men når ikke at savne dem sådan helt vederstyggeligt eller føle, at jeg er et røvhul, der forlader dem for at realisere mig selv. 😉 I december var jeg i Marrakech i netop tre overnatninger, og det var perfekt. Ungerne hyggede med Jon så længe og synes vist, det var lidt eksotisk med al den eksklusive opmærksomhed fra netop ham, og jeg savnede sådan set ikke noget, så længe jeg vidste, de ikke savnede mig (alt for meget). Hver gang, jeg ringede hjem, havde de alt for travlt med alskens sager til at sludre med mig, hvilket jeg ikke rigtigt fandt anledning til at brokke mig over. Tvært imod!

FOMO er noget rod, og misundelse er en grim ting, så derfor gjorde jeg det eneste, jeg kunne, for at forbigå den grimme, grønne følelse og gav mig til at google flybilletter til byen, der aldrig sover. Og jeg fandt satme returbilletter fra fredag til tirsdag i starten af maj for bare 1.910 kr.! DIREKTE! Med Norwegian. (Allerede dagen efter steg de til 2.700 kr., så man skal rubbe neglene, når man ser noget godt, vil jeg lige nævne). Jeg ringede min søster op og forelagde hende sagen, og så blev billetterne booket hurtigere, end man kan nå at sige ‘In A New York Minute’ … Denne gang skal vi så være væk i FIRE dage, men jeg er sikker på, at det kommer til at gå prima.

Jeg har været i New York to gange før. En gang på en pressetur, da jeg var ansat på ELLE, og den anden gang var sidste sommer i lidt over to uger med Jon og Krapylerne, da de (altså ungerne. Ikke Jon) var 16 måneder gamle. Ved førstnævnte lejlighed var der program for alle mine vågne minutter i byen, og ved sidstnævnte var vi jo selvfølgelig ‘plus 2’, hvilket bevirkede, at alle dage sluttede relativt tidligt.

Sådan her ser der ud i The Boom Boom Room.
Sådan her ser der ud i The Boom Boom Room. Pænt blæret, yes?

Derfor er noget at det, jeg glæder mig allermest til, når jeg skal besøge byen igen med min søster, at vi skal ud og danse og drikke cocktails, have god tid til at spise middage og endnu mere tid til at shoppe og måske gå i teatret! Jeg glæder mig til at sidde på The Boom Boom Room i The Meatpacking District, sippe til en sjus og se ud over storbyen, som alle altid taler om, mens vi masserer vores ankler, der er ømme efter at have vadet gaderne tynde i jagten på materiel tilfredsstillelse og kæmpestore cupcakes!

Åh, det føles vidunderligt både at kunne se frem imod Mexico i næste uge OG New York i maj. Hvis jeg ikke er en heldig kartoffel, så har jeg virkelig ikke forstået, hvad det udtryk betyder. 😉

Hvis man har et tip til et lækkert hotel, som ligger godt og ikke koster alt for meget, må man meget gerne sige til i kommentarfeltet herunder.