image1
Indlægget er stopfyldt med affiliate-links …

Hóla fra Mexico! Solen luner, vi er nu på øen Cozumel, som ligger i Det Caribiske Hav. Jeg skriver det mest, fordi jeg synes, det er så sindssygt, at jeg er i Det Caribiske Hav! Det havde jeg sgu ikke regnet med, dengang jeg for 10 år siden boede i Berlin og splejsede til en pakke med fire Kinder Pingui med min veninde i supermarkedet, for så skulle vi kun slippe 50 cent hver i stedet for en HEL EURO.
Det lyder så skide ekstravagant, og jeg kan slet ikke forstå, at jeg får lov til det her! SUK! <3 Jeg er meget taknemmelig og har utroligt mange ud-af-kroppen-agtige oplevelser på den her ferie, hvor jeg niver mig selv i armen. Både på grund af min familie OG på grund af den her fantastiske ferie, vi er på!

Ungerne faldt i søvn i går til både lur OG til nat uden det mindste suk! Én gang i løbet af dagen nævnte Berta sin sut, men så mindede vi hende om, at den hænger på suttetræet, og så trak hun på skulderen og vedblev med sit forehavende. Nu må vi se, hvordan natten går (vi er lidt bagud hernede, så det vides endnu ikke), men hvis det her var dét, så har begge unger hver grædt max 20 minutter over suttetabet! Og dét tager fandme røven på mig, når jeg tænker på, at Bertas forhold til de bæster mest af alt mindede om én, der var afhængig af crack-cocaine eller meth-amphetamin. Hvis bare jeg kunne tage et sukkerstop med så forholdsmæssigt knusende ro, ville jeg fandme være stolt!

Men nu til noget ganske andet!
Jeg har nemlig fået lov at tilbyde freaking 15% RABAT på aaaaalle varer i kvinde-kategorien hos Boozt! Altså alle nyheder OG alt, der i forvejen er rabat på! Det er helt tumpet, og jeg er satme den eneste (så vidt jeg er orienteret), der har det her tilbud, og det gælder HELE WEEKENDEN! Man skal bare bruge rabatkoden ‘TWINPEAKS15‘.

OBS! Som altid er der dog nogle brands, som ikke er med i slagtilbudet, og det er disse: Ralph Lauren brands, By Malene Birger, Filippa K, Tiger of Sweden, Mango, Hilfiger brands, Boss brands, Samsøe & Samsøe, Masai, Calvin Klein brands, Barbour!

Den tager vi lige igen: 15% rabat på ALT på hele Boozts hjemmeside lørdag og søndag! Eneste lille aber-dabei er, at man skal købe for mindst 499 kr. for at få rabatten.

Inden afrejse til Mexico købte jeg sættet, jeg er iført på billedet ovenfor. Det er fra Baum und Pferdgarten, og det er simpelthen så behageligt OG pænt (hvis jeg må have lov). Jeg blev stoppet TO gange inde i byen her på Cozumel, da jeg havde det på. Først af et par stive amerikanere, som pegede fingre af mig og sagde, at jeg havde glemt at tage mit nattøj af, hvilket gik mig til at svare, at jeg altså ikke havde i sinde at tage imod mode-råd fra fulde folk, der gik i byen i deres badesandaler. 😉
Senere blev jeg passet op af to andre amerikanere (der er mange af dem her. Amerikanerne. MANGE!), som sagde, at jeg så fin ud og ville høre, om sættet var fra en lokal butik. Da jeg så fortalte om den danske design-duo med det tysk-klingende navn, blev de helt rundtossede. Men sættet kan altså erhverves her (bukserne her og toppen her) – det er ganske nyt på hylderne, og jeg har ladet mig fortælle, at pyjamas-tendensen bliver ekstra-hot denne sommer, så anbefalingen er hermed givet videre.
Det gule armbånd, jeg har på på billedet, er et små-stinkende et, der nedsætter risikoen for myggestik, mens det blå er et, der sikrer, at jeg får morgenmad på hotellet om morgenen. 😉

skaermbillede-2017-02-24-kl-22-31-56
En anden ting, jeg købte i anledning af ferien, er bikini-toppen fra Love Stories, som jeg har på herover. Der står ‘love’ på den ene side, hvilket egentlig var siden, jeg købte den for, men nu har jeg opdaget, at jeg meget bedre kan lide den med striberne. 🙂 Underdelen er en gammel sag fra H&M.
Bikinitoppen er god til de dage, hvor den sarte hud på brystet lige skal have et solskins-hvil. Jeg købte den først i str. Small, men den var for lille, så jeg byttede den til Medium. Bare til info. Jeg bestilte den i øvrigt lørdag aften, og den blev leveret mandag formiddag – synes jeg sgu er ret imponerende i disse dage. 🙂

Herunder kommer lige en række øvrige muligheder, jeg synes, man bør kaste sig over, nu hvor der er 15% rabat heeele denne weekend ved brug af min rabatkode: ‘TWINPEAKS15‘. Nogle er i forvejen på udsalg, andre er slinternye, dugfriske forårs/sommer-varer, som netop har ramt hylderne landet over!
irowm61pacson_cdarkgrey
Den her kjole fra IRO har jeg simlethen klikket hjem, mens jeg har lavet det her indlæg. 🙂 Den er så sygt pæn, og så er den ikke specielt dyr i forhold til, hvad IRO normalt koster, synes jeg. Og med 15% rabat, bliver den endnu pænere…. Den kan købes her!

gant1876_cblack
Klassisk statement-t-shirt fra Gannis nyeste kollektion, som bærer navnet ‘Space Cowboy’! Nyhed – med 15% rabat! Held og lykke med at finde det andre steder. 😉 Den kan shoppes her.
day1168116344_black
Virkelig klædelig bluse fra Day Birger et Mikkelsen, som bliver særligt læx til sommer. Indtil da er den også cool med en hvid skjorte under for et klassisk hverdags-kontor-look! Den er i forvejen sat ned med hele 60%, så man er da efterhånden et skarn, hvis man ikke napper den, nu hvor man får 15% rabat oven i! Den kan findes her.
ges10900949_canyonrose
Gestuz har lige premieret denne fine t-shirt, der fås i tre farver! Den er allerede ved at blive revet ned af hylderne (til fuld pris, hehe), men de hurtige kan altså negle den her i denne weekend med 15% rabat! Sjæl-tark! 😉
ganf1730_cblack
Ganni har også lige lanceret de her sygt fede bukser, som jeg er stensikker på bliver et solidt hit den kommende sæson! Få dem med rabat her!
drx12316_navy_106
Jeg er NØDT til at tippe om denne yndighed fra Designers Remix også. Den er i forvejen sat ned med 70%, og der er meget få eksemplarer tilbage, så køb den før din nabo her!
fk23171_dove
Sindssygt flot frakke fra Filippa K, som vil holde mange sæsoner endnu, spår jeg! Den fås i to farver, der begge er sat ned med 40%, så nu er der sgu da Rebekka for pengene, når man lægger de 15% oveni! Køb den eventuelt her.