16806335-cefc7d16826f2dc324a32db61c820855
Åh, jeg har ikke lyst til at skrive et langt indlæg om, hvor kede af det, folk bliver, når de bliver sat i bås. Hvor træt, jeg selv kan være af det, og hvor tit, jeg alligevel kan tage mig selv i at have fordomme om mennesker, jeg ikke kender, ud fra måden, de ser ud på, danser på, hvad de spiser eller hvad for en bil, de kører i.
Jeg vil MEGET hellere hylde det budskab, der kommer så godt, effektivt og tydeligt ud i TV2s video, som man kan se her! I videoen har de samlet en flok mennesker, man nok kan kalde for klassiske stereotyper. Og så bliver der sagt nogle udsagn, og folk bliver bedt om at træde frem til midten, hvis udsagnet passer på dem.
Fælles for denne gruppe mennesker er, at de er ærlige og modige.
Jeg har endnu ikke set den her film uden at få blanke øjne, da hele flokken giver sig til at klappe, fordi en eneste knægt står ved at være en del af en gruppe mennesker – som den eneste i lokalet.

skaermbillede-2017-02-01-kl-11-45-12
Filmen er et stykke yderst vellykket form for viral markedsføring for TV2. Jeg har ikke fået penge, gratis licens eller noget som helst andet for at dele videoen, må jeg hellere huske at sige. Men når man kan lave reklame på så fin en måde, så skal man efter min mening bare blive ved – jeg deler i en lind strøm!
Og lad os så alle sammen øve os i at lede efter ting, vi har til fælles med folk i stedet for ting, der adskiller os fra hinanden. Det kræver ganske vist tit, at man taler med hinanden – men det kan nu også noget. 😉