image2
Jeg har længe haft et passioneret forhold til Elizabeth Ardens mange ikoniske produkter. Jeg bruger ikke mange parabener på resten af kroppen, men i ansigtet kan jeg næsten ikke få nok. Jeg er ikke snobbet, når det kommer til brands, og blander gerne på kryds og tværs. Men når man har været rundt om skønhedsblokken/(bloggen, høhø) så mange gange, som jeg har, ved man også, at der også bare ér nogle mærker, der altid holder. Og for mig er Elizabeth Arden et af dem. De har nogle gode, gamle klassikere, og så har jeg også et yderst blødt punkt for eksempelvis deres parfumer under brandet Juicy Couture!

Men i dag skal det handle om en klassiker, nemlig Elizabeth Ardens ceramide-kapsler. De har faktisk været på markedet siden 1990. I 2011, et par måneder efter, at jeg havde mødt Jon, havde hans mor fødselsdag, og i fødselsdagsgave var jeg flink nok til at forære hende lige netop en æske med Elizabeth Ardens Ceramide-kapsler. Hun tog glad imod og sagde høfligt tak.
Da jeg nogle uger senere var på en pressetur i London, modtog jeg en SMS fra min svigermor. Vi kendte endnu ikke hinanden specielt godt, så hun troede, at hun kunne tage pis på mig, men jeg havde godt luret, hvad hun var for en type.
Hun skrev nemlig: “Kære MM. Tusind tak for de lækre kapsler. De ser meget flotte ud, men jeg har nu spist én om dagen i over en uge, og jeg ser stadig ikke yngre ud?”
Hvad kunne jeg svare andet end: “Kære Gerd. Det er da fordi, det er stikpiller!!!”
Jeg genfortalte korrespondancen til Jon, da jeg kom hjem, og da manden ikke har en døjt forstand på skønhedsregimer, blev han meget forskrækket og gav sig til at ringe sin mor op for at få hende til at stoppe med at spise piller, der skulle et helt andet sted hen. Arme mand.

I næste uge relanceres Elizabeth Ardens ceramide-kapsler under navnet Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. De har fikumdikket ved den allerede eksisterende vinder-formular, så den nu er endnu mere effektiv. Ceramiderne, som indgår i produktet, eksisterer allerede i huden, så ved hjælp fra Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum boostes produktionen, hvilket fører til en stærkere hud, som er mere ensartet, har færre linjer, virker mindre skrøbelig og altså i sidste ende ser yngre ud. Elizabeth Arden var de allerførste i verden til at producere disse små kapsler med serum i, og der findes ikke en anden på markedet præcis magen til.

Jeg har brugt Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum de sidste tre ugers tid – både morgen og aften. Jeg har faktisk gjort det til en vane at lade serummet trænge ind, mens jeg børster tænder. Jeg synes nemlig, at Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum behøver lidt længere tid til at trænge ind end andre sera, jeg har brugt, men til gengæld føles det komplet overflødigt at bruge ansigtscreme bagefter (Det er det selvfølgelig ikke, men i en snæver vending …).
Jeg har i forvejen en ret nem hud uden de store problemer, men jeg synes tydeligt, at jeg kan se forskel på, om jeg vælger at forkæle den eller ej. I de seneste uger har den virket mere spændstig og har ikke haft tørre, røde områder, som jeg ellers godt kan være plaget af om vinteren. Og så er jeg vild med, at tandbørstningen er blevet en effektiv del af min skønhedsrutine. 🙂
image1