fullsizerender-4
img_0436
fullsizerender-3
Efter at vi har lavet vores lille “makeover” i Langehjemmet, hvor vi har fået taget stilling til vores belysning og de store, bare flader på væggene OG (ikke mindst) fået krydret hele molevitten med de skatte, jeg hjembragte fra Marrakech, er det ved at gå op for mig, hvor godt, det spiller, når man lige tilsætter nogle friske blomster eller grene. Jon og jeg er sindssygt dårlige til at huske og vande vores potteplanter! Altså sådan afsindigt ringe. Hvis man havde skulle afgøre, om vi var værdige til at få børn bedømt ud fra botanikken i Langehjemmet, ville vi være blevet dømt ude fra starten.

Derfor er afklippede blomster og buketter et hit. Jeg kan rigtigt godt lide nogle fine forårs-grene, for de holder længe og ser så henkastet flotte ud. Desuden er jeg blevet overordentligt glad for eukalyptus-grene! Jeg ved det – jeg er ikke alene. Men de bringer lige sådan lidt lækker dameblads-vibe ud over hele hytten, og så dufter de af spa-oplevelser.
fullsizerender-5Jeg har fået de her FINE vaser fra Kähler, som pt. pynter i Langehjemmet. Jeg valgte dem i den varme lilla/rosa farve, fordi jeg synes, de var ret fine sammen med alle de andre farver, vi har i stuen. Jeg synes, glas-vaser er lidt mere elegante og lidt mindre prangende en porcelæns-vaser, fordi man kan se blomsterne hele vejen igennem så indtrykket bliver lidt mere organisk, om man vil.
Vaserne kan fås i to størrelser, og som det ses findes de også som en fin, lille lysestage, der passer til. Den tænker jeg også at anvende som vase, når vi får gæster, og ungerne så spiser ved deres lille børnebord. De kan nu godt lide, at decor’en passer. 😉 Se de forskellige størrelser og priser her.

Indlægget er sponsoreret af Kähler.