16468662_10154627622176886_375232077_n
Jeg har de seneste uger gjort mig lidt umage med at spise bedre. Ikke nødvendigvis decideret godt, men bare bedre, end jeg normalt gør. Jeg synes, min vanlige diæt indeholder lidt for mange E-numre og ting i brune og gule nuancer, og jeg gad virkelig godt være bedre til at spise flere ting, der er røde og grønne også. Især grønne. Altså fra naturens side, og ikke fordi, at M&M har besluttet, at det ville være en fin farve til en chokolade.

Og det er faktisk gået ret godt! Jon er også med på den, og det er ret vigtigt, da det som oftest er ham, der laver aftensmad hjemme hos os. Udfordringen består så imidlertid i, at ungerne som primært spiser gule og brune ting. Faktisk kunne de uden sure miner leve af pasta, kogte kartofler og havregryn, hvis vi tillod det – tilsat en Petit Danone i ny og næ. Og det er vist også noget med, at små børn skal have en del af den der stivelse, som de voksne jo ellers gør en hobby af at skære ud af deres kost.
Jeg fik sådan en app på telefonen, som jeg skulle fortælle, hvad jeg spiste hver dag, og så gav den mig smileys alt efter, hvor god jeg var til at prioritere at spise de forskellige ting, et måltid gerne skal indeholde. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg indtager for mange kulhydrater og for få proteiner – og det sidste kom egentlig bag på mig, da jeg jo er lidt af en kød-pige. Det første havde jeg dog luret … 😉

Men hvorom alting er, blev jeg i sidste uge uvenner med min app. Jeg synes, den var begyndt at tage vores gode forhold lidt for givet. Jeg var fortsat ærlig i mine beretninger til den, og pludselig synes jeg, den begyndte at blive lidt for kritisk. Lidt for nedladende. I stedet for den opbakkende turkise smiley, gav den mig oftere og oftere en gnaven, lilla-blå anti-smiley med nedadvendte mundviger, som så meget fordømmende ud! Og så blev jeg sur fornærmet og meddelte føromtalte app, at jeg gerne ville bede om en pause. Og nu har jeg lige spist pasta med vildsvin og drukket cola til frokost og har netop købt frækkerten på billedet ovenfor i bagerbutikken under Tinnitus. Og jeg tør godt at spå, at den ikke får lov at stå dér på den tallerken og se så lyserød og lækker ud ret længe …

Den app, som nu er min ex, hedder LifeSum. Man kan bruge den til vægttab, men den kan altså også bruges til bare at leve sundere. Så skal man selvsagt bare lade være med at udfylde, at man gerne vil tabe sig.

Og hey, PS: Boozt.com har i dag startet deres FINAL SALE. Alle priser er presset ned til det aller-laveste, og de priser gælder til på søndag. Sidste chance, og mange ting er ved at være udsolgt, så man skal nok slå til nu. 🙂 (Reklame-link).