Klokken er ikke mere end halv seks, og jeg har været vågen i en time. Og jeg faldt først i søvn ved 1-tiden. Det er altså ikke helt nok søvn for en dame som mig, og det både fede og irriterende ved situationen er, at jeg ikke engang kan bebrejde Krapylerne .. 🙂

Jeg er stadig relativt snot-hamrende-forkølet, så jeg har brugt det meste af natten på at pudse næse og hoste. I ved, hoste på den der måde, hvor det føles som om, at ens luftrør vender vrangen ud på sig selv og det eneste, man får ud af det, er en trang til at hoste igen.

Jon tilbød mig, inden vi gik til ro, at jeg kunne sove med ørepropper, da det nogle gange kan hjælpe mig til en bedre nat, og så skruede vi til gengæld et hak op for babyalarmen, så sandsynligheden for, at børnenes eventuelle nød ville nå hans ellers natligt hermetisk lukkede ører, ville være større. Det resulterede så bare i, at jeg således vågnede klokken 5, fordi en af ungerne vendte sig i sengen, og når jeg først er vågen, er der ingen vej tilbage. Lorte-ørepropper fra Tiger!

Klokken 9 skal Jon og jeg interviewes sammen (That’s a first!) til en artikel i Femina, og klokken 10 skal jeg til modeuge-morgenmad hos ELLOS. Jeg har i øvrigt sprunget modeugen lidt over i år, men takkede naturligt nok alligevel glædeligt ja, da Jesper Høvring inviterede på show fredag. Troede jeg. Showet skulle vise sig at være I GÅR kl. 14 og ikke i dag, hvilket gik op for mig, da en bekendt i går sendte mig et billede af et front row seat med mit navn (men IKKE min mås) på det. Fordømt! Jeg har naturligvis sendt blomster i rigelige mængder til designeren som undskyldning for min (dog uintenderede) taktløshed.
I aften skal jeg ind og se Jons teaterstykke på Det Kongelige, og jeg glæder mig helt tumpet! Både på Instagram og IRL har folk, der har set det, fortalt mig, at de har været en blanding af super-begejstrede og totalt grossed out over stykket. Jeg har jo har set filmen ‘Monster’, så jeg ved, at de fleste mænd i den film er nogle regulært perverse møgsvin. Stykket er skrevet ret direkte efter filmen, og Jon spiller alle de mandlige roller, såeh … Hehe!

Nåh, nu begynder familien så småt at røre på sig (og typisk nok kan jeg mærke, at jeg efterhånden godt ville kunne sove lidt mere nu, hvis jeg fik lov…), så jeg vil finde pande, bananer og æg frem og fremtrylle nogle pandekager. 

Med ønsket om en vidunderlig fredag minder jeg om, at fredags-kage er obligatorisk i februar, at ting ta’r tid, at man aldrig skal sætte tulipaner og påskeliljer i samme vase, og at ægte kærlighed skal mærkes med maven, ikke med hovedet! ❤️ OG sgu da for resten, at Boozts psykopat-afslutnings-udsalg tslutter i morgen! (Reklame-link).

MØS fra MM.