Jeg har længe albuet Jon i siden for at få ham til at fortælle 10 ting, I ikke vidste om mig, her på bloggen. Og han har hele tiden gerne villet, han har bare ikke kunne komme i tanke om noget. Det kan måske lyde lidt weird, eftersom at Jon og jeg tilbringer omkring 80 % af vores tid sammen (og i disse uger 100%, faktisk), men det er altså ikke sådan noget, han går rundt og tænker på. Han er en mand på det punkt, tror jeg. :-)Derfor bad jeg jer, der læser med, om hjælp, og I var så elskværdige at byde ind med spørgsmål. Dem gav jeg så til Langemanden, som har besvaret 10 af dem. Eller faktisk 11.

Here goes! Jeg giver nu pennen til Jon!

Hvis MM ikke var blogger, hvad ville hun så arbejde med?

Nu har nogle af min kones stærkeste sider alle dage været hendes kæmpe sociale kompetencer. Så jeg ved, hun får succes, når hun vælger at kombinere dem med ja, whatever she wants. Så noget med mennesker, nok noget med at skabe noget, der ikke var der i forvejen, være det sig events, kontorfællesskaber, relationer, ord, you name it. Hun er kreatør og meget, meget entreprenant…

Hvad har overrasket dig mest i forhold til, hvordan MM har forandret sig, siden hun gik fra at være “bare MM” til “mor-MM”?

Det må nok være at opleve de stærke følelser hun har om, hvordan vores børn skal opdrages, og hvordan hun gerne vil være mor. Men sådanne følelser fandt jeg jo også i mig selv i forhold til faderskabet, og jeg sætter pris på, at vi langsomt og i fællesskab lander i en gylden mellemvej mellem opdragelse og frihed.

Hvorfor blev det lige MM, du valgte at blive gift og få børn med?

Jamen, den er jo nem. Vi mennesker øver os hele livet på at være partnere. Hver gang vi får en ny kæreste, er vi klogere end sidst og ved mere om, hvad vi vil have og hvad vi er gode/dårlige til. MM tjekkede alle boksene for mig. Alt det, jeg havde ledt efter i 31 år, alt det, jeg igennem mit liv havde listet op, fandt jeg hos hende. Det skal siges, at ingen af os tror på tanken om “Den Eneste Ene”. Jeg tror, vi begge kunne være blevet lykkelige, havde vi mødt en anden dejlig, sød, empatisk person, der matchede på nok punkter. Men nu mødte vi to hinanden, lige på det tidspunkt. Og heldigvis for det, for det er fandme det fedeste nogensinde!

Hvad er det ved hende MM, der er så enestående?

Her kunne jeg sikkert skrive 10 sider, men jeg holder mig til: Fordi hun har ben i næsen og sine meningers mod, uden at give køb på sin empati og medmenneskelighed. Fordi hun er sjov, altså funny bones-sjov. Også på sin egen bekostning. Fordi hun er ligefrem, der er ikke noget spil med hende, og det er en befrielse! Fordi hun har verdens smukkeste smil (et særligt et, som kun jeg får), og fordi hun er indehaveren af the finest ass nord for Alperne.

Hvornår er MM smukkest?

Jeg kan godt sætte pris på en god dulning, når hun og tøserne skal ud, det kan jeg! Men allersmukkest? Det er, når jeg får det føromtalte smil. Det, der kun er forbeholdt mig. Så stråler hun gennem nutid og fortid og fremtid. Så der kun er os to og evigheden.

Hvad er MM’s guilty pleasure?

Altså ved ‘guilty pleasure’ forstår jeg en ting, man er vild med, men nødigt vil indrømme. Og nu er der jo sådan set ikke skidemeget, MM kan lide, som hun ikke står ved, at hun kan lide. Slik, is, chokolade og Magic Mike included. Så deeeet… Måske at blive sat lidt på plads…? Det er en kliché, men hvis dette spørgsmål nåede forbi censuren, så er der noget om snakken. 😉

Hvad laver MM, når du ikke kigger?

Ser mere Scandal på Netflix! (Fuck ja! Red.)

Hvilket tøj klæder MM bedst?

Ja, alt klæder jo en rose, som man siger, men okay, jeg har faktisk noget med undertrøjer. Ikke mine og ikke mine skjorter som på film, for guds skyld nej. Bare jeans og en undertrøje. Og noget kropsnært. Jeg er nok lidt nem på det plan, men hun er bare så PÆN!! (Og jeg hader mine arme, så jeg går aldeig i undertrøjer. Jeg er jo en idiot. Red.)

Og om der er et no-go? Hmm.. En Manchester City-trøje? (Jon er for the record die hard Manchester United-fan… Red.)

Hvilke 3 ting ville MM have med på en øde ø?

Jeg ville have sagt ungerne og mig, men så er den jo ikke øde… Mobil, en god pose bland-selv-slik og en krimi!

Hvis hun skulle spise middag med en kendis, hvem skulle det så være?

Jeg vakler mellem Ryan Gosling og Channing Tatum. Jeg kan simpelthen ikke vælge… OK, så Ryan. (Korrekt! Eller Jonathan Rhys Meyers….. Red.)

Og fordi min kone er så gennemsyret optimist, så god til at tackle udfordringer, og så sej til 1.000 andre ting, er der flere af jer, der har spurgt, om ikke, der er noget ved hende, der irriterer mig. Og som alle parforhold er det ikke rendyrket lykke hvert sekund af hver dag (selvom jeg synes, det er tæt på). Så okay, her er et par annoying facts:

1) Min kone er fra Sønderborg, men man skulle tro, hun var italiener. Hun har et temperament, der siger spar to, og kan stikke af ud af en tangent, så man skulle tro, hun hed Stravinskij. Men hun er også den, jeg kender, der er allerbedst til at sige undskyld, og til at sige de svære ord: “Du har ret, det tager jeg i mig igen.” Det kan jeg ikke gøre lige så godt, selvom hun lige så ofte fortjener det.

2) Jeg er en kæmpe filmnørd, så jeg går i biffen, når jeg ser film. Også selvom det foregår i sofaen derhjemme. Og jeg kan ikke holde ud, at der bliver snakket eller tjekket mobilos i biografen, tænk nu hvis du gik glip af lige den subtile detalje i valget af farve på bilen, der kørte forbi, mens hovedrolleindehaveren stod og græd. Så må man altså gå hjem i…. nåja. I see your point. Men sådan er det nu engang. 😉 Og de regler har min kære kone meget svært ved at overholde i hjemme-biografen.

3) Og så har hun er ganske særlig evne til at gemme slikpapir imellem sofahynderne. Det er som om, hun tænker: “Nu samler jeg lige alt skraldet hér, så er det meget nemmere at tage ud bagefter”. Og så bliver hun pludselig træt og går i seng… I det mindste er der aldrig et GRAM chokolade tilbage på førnævnte papir, så det sviner ikke. 😉