17321390_10154727167411886_1584192596_n
SÅ er jeg sådan rigtigt retur på kontoret! Jetlag og søvnmangel er næsten væk, hverdagen er sat ind, og jeg er sgu lidt lykkelig over det. Igen. Det tager mig på sengen hver gang, vi kommer hjem fra en rejse – og denne gang ligeså. Da vi forlod hotellet i Mexico, skulle jeg lige ind og sige farvel til alle rummene i vores mini-lejlighed, og da vi gik ind i lufthavnen, skulle jeg lige vende mig om og se på palmerne en sidste gang – og afsluttede med et stort, dybt suk.
Og pluselig er vi hjemme i Danmark igen, og jeg elsker alt ved det. Dagen efter hjemkomst var Jon og jeg i Det Ny Teater, og vi valgte at stadsere hjem bagefter for at nyde den kølige aftenluft. WTF!?
Det er ikke kun lejligheden og kontoret, jeg er glad for at gense – da jeg i weekenden var i Gilleleje med min veninde, nød jeg at se, hvordan årstiderne netop nu er ved at bytte plads, og jeg blev helt glad over den gode tid, de tog sig til det. Og selvom Krapylerne (særligt Hugo) halede en forkølelse med hjem fra kolonihaven, gør det sted mig bare så bund-glad på den jyske måde. Jeps, Danmark, København og HJEM kan noget, som ikke engang tacos på stranden i Mexico kan hamle op med. I hvert fald ikke i længden. Alt til sin tid og forandring fryder, I guess … <3

Og hermed en klassiker: 10 ting om mig. Efter at have haft gæsteredaktører på denne kategori så som min søster og min mand, er det nu igen mig selv, der er forfatteren denne gang. 😉

  1. Nu har jeg “heldigvis” set alle de afsnit, ViaPlay havde at byde på af TV-serien ‘Scandal’. Jeg er sjældent oplevet andet end en nyforelskelse eller en nylig tvillingefødsel, som har været mere forstyrrende for min samlede produktivitet! Jeg har seriøst nogle dage siddet med hørebøffer på på kontoret og gjort mig umage med at se meget koncentreret ud, mens jeg var vold-bingede i smug!
  2. Jeg har et blåt mærke på størrelse med Lolland-Falster på mit venstre skinneben, fordi jeg i fredags mente, at jeg selv kunne forestå at fælde det birketræ, der står i vores kolonihave. Med en fuksvans. Da den største af grenene brækkede af, måtte jeg skrige til ungerne, at de skulle gemme sig under trampolinen, og jeg faldt ned fra trappestigen, som jeg anvendte til projektet, da den var sunket ned i muldjorden som en kniv i blød smør. Men jeg er nu stadig ret stolt af mit i hvert fald halv-succesfulde projekt!
  3. I dag startede min nye assistent. Hun skal hjælpe mig med forefaldende opgaver hver mandag, og jeg har allerede lidt stress over, om jeg mon har ting, der forefalder ofte nok til, at hun kan holde sig underholdt. Men hun er skidesød, og det er så fedt at have én, der hjælper med alle småtingene.
  4. Min flotte, solbrune hudfarve er begyndt at skalle af. Det er sgu lidt synd, at jeg ikke nåede at vise den til nogen udenfor familien.
  5. I aften skal jeg på date med Jon! Sidste gang, vi var på date, kom jeg hjem med en tatovering … 🙂
  6. Ungerne er sgu raske igen efter weekendens feber-ballade! Det tog under et døgn, før de atter var friske. Utroligt, hvad en dag med hjemmebagte boller og dyner foran flimmerkassen kan gøre!
  7. Jeg tabte mig et par kilo under ferien i Mexico, fordi jeg asede rundt med den dér paraplyklapvogn på de noget ujævne veje i Playa Del Carmen overalt. Og dem tog jeg så på igen under weekendens feast i Gilleleje med min veninde. Banana split, bøf med sovs og kartofler og lakridskonfekt. Totally worth it!
  8. Jeg har desværre aldrig været på Tinder! Gad virkelig godt have nået at være single på Tinder, for shit, det ville jeg have været god til! Men selvom jeg ikke har prøvet app’en, døde jeg lidt af grin over denne liste over forskellige typer mænd hos Marie Jedig. Jeg er 10 år ældre end hende, men jeg har alligevel datet (mindst) en fra alle kategorier back in my day. 🙂
  9. I weekenden købte jeg ind i Føtex. Jeg sagde til den unge kassemand, at jeg altså var ret sej til at pakke poser, da jeg startede min erhvervskarriere som pakkepige i Føtex. Han blev lidt tom i blikket, hvorefter an udbrød “Åh, Gud ja, det havde de da vist i gamle dage”. Jeg svarede, at så gammel var jeg nu heller ikke. Han spurgte, hvornår det da var, at jeg havde det job, og efter at have tænkt mig om, svarede jeg “…. I 1997. For tyve freaking år siden!” Han svarede “Ja, da var jeg jo så ikke født endnu”. HA! 😀
  10. Den der svinedyre pung, jeg købte fra Céline, har vist sig at være alle pengene værd. Jeg bruger og ser på den flere gange hver eneste dag, og det gør mig materielt lykkelig hver gang!