skaermbillede-2017-03-21-kl-12-52-14

  1. Jeg har ikke mere ‘Scandal’ tilbage på HBO, og jeg har endnu ikke fundet mig en ny TV-serie, og det har af en eller anden grund betydet, at jeg nu er begyndt at binge ‘Luksusfælden’ på ViaPlay. Dét betyder så, at jeg atter er kommet til at sætte vores privatøkonomi under en lup! Vi bruger absolut ikke penge, vi ikke har, men vi spiser altså for meget ude. Og vi skal også i gang med den madplan …
  2. Vi har lige købt flybilletter til Barcelona i påskeferien! Det føles (apropos ovenstående) ret  vildt at skulle afsted igen så kort tid efter, vi kom hjem fra Mexico. Men sagen er den, at Krapylernes børnehave alligevel har lukket i 10 dage, OG vi kan bo gratis i Barcelona, da de venner, vi har der, ikke er hjemme. Og de har altså 300 kvm på 6. sal med udsigt over hele verden. Så vi planlægger at lave mad “hjemme” og spise på en terrasserne.
  3. De har nemlig TO terrasser, der begge er for små til at undergå betegnelsen ‘altan’. Wild times!
  4. Desuden tager min svigermor med, hvilket er knaldhyggeligt af virkelig mange årsager – og så kan det være, der bliver til en barcelonikansk datenight til mig og Langemanden en af aftnerne! Yahooo!
  5. Sidste mandag startede min nye assistent her i Tinnitus. Hun har indtil videre stået for at få ordnet så latterligt mange småting, som vi simpelthen ikke har kunnet finde tid til, både i kontorfællesskabet og i min lille biks, at jeg nærmest elsker hende. Og så er hun tilfældigvis også sød.
  6. I går bad jeg hende også om at købe franske anemoner til mit skrivebord. Virkelig en god investering!
  7. Om 10 dage flytter min papsøster midlertidigt ind i vores NABOLEJLIGHED! Hun har boet nogle år i USA og kommer nu hjem. Jeg havde glædet mig til at få hende tæt på igen, men jeg kan da slet ikke få armene ned over, hvor tæt på, hun rent faktisk kommer!
  8. Faktisk har jeg kendt min papsøster, siden vi var børn, fordi min fars kone var gode venner med mine forældre allerede dengang. Vi var pennevenner, da hun gik på efterskole i slut-90’erne, kan jeg huske. Hun var KÆMPE-fan af Take That.
  9. I gave af deres faster og onkel fik ungerne i går en discman hver! Det er så mega-tjekket og old-school på én gang, at jeg får helt mindblow over det.
  10. HVis nogen kan anbefale mig en ny serie, må de meget gerne skrive det i kommentarfeltet! Det var jer, der gik mig hooked på Scandal! Det skal lige siges, at jeg har set det meste, så dig deep. 😉